U17-es válogatott: a szerbektől is kikapott a Tuboly-csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 20:57
A Telki-kupán szereplő magyar U17-es válogatott emberhátrányban 1–0-ra kikapott Szerbiától az utolsó csoportmérkőzésen, így Tuboly Frigyes gárdája az ötödik helyért játszhat vasárnap Albániával.
Az mlsz.hu beszámolója szerint az első húsz percben egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, egy-két lehetőség mindkét kapu előtt adódott, de a gól elmaradt. A játékrész végéhez közeledve némi fölényt tudott kiharcolni a szerb válogatott, többször is veszélyben forgott a kapunk, de a vendégek csak egy lesgólig jutottak.A szünet után átvettük az irányítást, jelentős labdabirtoklási fölényben játszottunk, áttevődött a játék a szerbek térfelére, de a 65. percben egy kontratámadás végén Matija Szpoljarics kapott egy hosszú indítást, és a kapujából kifutó Rátkai Zsolt fölött a hálóba emelt. A válogatott megpróbált gyors góllal válaszolni, ám a szerbek ismét kontráztak, Csonka Bonifác utolsó emberként csak szabálytalanul tudta megállítani kilépő támadójukat, ezért a játékvezető kiállította a védőt. A szerbek emberelőnyben taktikusan tartották előnyüket, és 1–0-ra megnyerték a találkozót, ezzel a csoportot is. Mint ismert, a mieink szerdán 3–2-re kikaptak Izraeltől.

A magyarok vasárnap 11 órakor Ráckevén Albániával csapnak össze az ötödik helyért, a szerbek pedig Telkiben a csehekkel mérkőznek meg.

U17-ES TELKI KUPA
Szerbia–Magyarország 1–0 (0–0)

Magyarország: Rátkai Zsolt – Fék Zsolt, Csonka Bonifác, Hursán György – Szalai Ádám, Katona Máté, Haris Attila, Forgács Péter – Damásdi Alex (Sallai, 52.), Nyári Martin (Bíró, 45.,) Korozmán Kevin (Gőgitz Ádám, 75.)
Gsz.: Szpoljarics (65.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik