MLSZ: a FIFA és az UEFA elnöke is gratulált Csányi Sándornak

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.22. 18:04
null
Aleksander Ceferin UEFA-elnök gratulált Csányi Sándornak (Fotó: Tumbász Hédi)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Gianni Infantino és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin is gratulált Csányi Sándornak, akit újabb öt évre megválasztottak a magyar szövetség (MLSZ) elnökévé – írja az mlsz.hu. Csányi Sándor a FIFA és az UEFA alelnöke is.

 

Ceferin a gratuláló levelében kiemeli: az elmúlt tíz évben Csányi Sándor vezetésével jelentős eredményeket ért el a magyar szövetség, az ország labdarúgása infrastrukturális szinten és eredményességben is nagyot lépett előre. Az UEFA elnöke emellett köszönetet mondott Csányi Sándornak az UEFA vezetésében betöltött kiemelkedően fontos szerepéért, valamint az európai labdarúgás fejlesztésében nyújtott segítségéért – írja az mlsz.hu, amely az UEFA-elnök levelét is idézi.

„Szeretném szívből megköszönni értékes munkáját az UEFA vezetésében is. Az UEFA végrehajtó bizottságában, a professzionális futballstratégiát kidolgozó tanácsban, valamint a pénzügyi bizottságban betöltött szerepe kiemelkedő fontosságú, ezen kívül köszönetemet fejezem ki az UEFA kulcsfontosságú bizottsága, a nemzeti csapatok versenysorozatait felügyelő testület élén végzett rendkívüli munkájáért is” – fogalmazott az UEFA elnöke.

Aleksander Ceferinhez – illetveSzijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterhez – hasonlóan Gianni Infantino is sok sikert kívánt az MLSZ-nek a következő időszakra, valamint jó munkát a szövetség vezetésének, Berzi Sándor alelnöknek, továbbá a 2015 óta változatlan összetételben dolgozó, és a közgyűlésen újraválasztott elnökség tagjainak is.

A Csányi Sándorral készült exkluzív interjúnkat itt olvashatják!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik