Magyar-görög: három görög futballista megsérült a halálos balesetben

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2015.03.30. 11:18
null
Jannisz Fetfacidisz (balra) elveszítette az eszméletét az ütközés következtében (Fotó: Hegedüs Gábor)
Három görög állampolgár is megsérült a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben – mondta Göndöcs Bernadett, az Országos Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

 

Egybehangzó görög sajtóértesülések szerint a három sérült mindegyike a görög válogatott futballistája. A taxiban Evangelosz Morasz, Jannisz Fetfacidisz, valamint Panajotisz Tahcidisz ült.

KETTEN ELHAGYHATTÁK A KÓRHÁZAT
Nikolaosz Vlahakisz, a görög nagykövetség sajtóattaséjának tájékoztatása szerint Vangelisz Morasz és Panajotisz Tahcidisz elhagyta a Honvédkórházat, Jannisz Fetfacidiszt később engedik ki. Előbbi két játékos állapotáról azt közölte: jól vannak, szállodájukban pihennek. További részletek itt!

Asport24.gr helyszíni tudósítója szerint Fetfacidisz és Morasz is elvesztette eszméletét az ütközés következtében. A három futballista orvosi ellátásra szorult, de súlyos sérülése egyiknek sincs, a játékosok olaszországi klubjukhoz tartanak haza.

A reggeli balesetben egy taxi és egy személyautó ütközött össze.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon történt balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt. A korábbi közlés szerint a halálos áldozaton kívül a balesetnek három súlyos sérültje volt.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat mindkét irányban a Gyömrői útra terelik.

A baleset képei (Fotó: sport24.gr)
A baleset képei (Fotó: sport24.gr)
A baleset képei (Fotó: sport24.gr)
A baleset képei (Fotó: sport24.gr)
A baleset képei (Fotó: sport24.gr)
A baleset képei (Fotó: sport24.gr)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik