HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.12 11:28 Frissítve: 2018.04.12 11:50

Labdarúgás: transzplantációra lesz szüksége Mészöly Kálmánnak?

Fia, Mészöly Géza szerint elképzelhető, hogy transzplantációra lesz szüksége Mészöly Kálmánnak, a Vasas legendájának – adta hírül a Bors.

HIRDETÉS

 

Mint ismert, a futballikont február elején agyvérzés gyanújával szállították kórházba, ám aztán kiderült, hogy Mészöly Kálmán rosszullétét infarktus okozta.  

Fia, Mészöly Géza a Nemzeti Sport megkeresésére néhány napja elmondta, édesapját átszállították a László Kórházba, miután erősödtek a gyomorpanaszai. 

A Bors most megtudta, az is elképzelhető, hogy a Szőke Sziklának transzplantációra lesz szüksége.

„Immár harmadszor esett vissza édesapám. Kezelték kétoldali tüdőgyulladással, húgyúti fertőzéssel, jelenleg a gyomrát fájlalja, ezért étvágya nincs, érthetően lefogyott.”

„Számos ismerősünk ajánlja, vigyük őt haza, mert ott az igazi a lábadozás, tudniillik nincs kitéve a fertőzésveszélynek, ám a jelenlegi helyzetében ez nem járható út. Alighanem a gyógyítására használt többféle antibiotikum az oka a gyomorfájásának. A kórházak orvosi teamjei folyamatosan konzultálnak, eközben felvetődött a transzplantáció le­hetősége. Nem kizárt a részleges gyomorműtét, miként műtéten kívüli más módszer sem. Hazaérkezésem után több részlettel szolgálhatok. Most csak annyit mondhatok, hogy a lá­nyom, Fanny többféle orvosi vizsgálaton esett át, ugyanis a transzplantációs megoldásba őt is bevonhatják. Erről most többet nem árulhatok el.”

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.31 17:28:08

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS

Id. Lomnici Zoltán fáradhatatlanul járja a magyar településeket, hogy segítse Puskásék emlékének ápolását.

2018.07.28 21:18:07

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL Kifejezetten hiányzott, hogy nincs visszajátszás, szégyen vagy sem, valamennyi gólunknál ösztönösen vártam az ismétlést.

2018.07.26 09:01:40

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

„Egyvalamit elárulok: egy szövetségi kapitánynak nem feltétlenül a legjobb futballistákat kell behívnia...”

2018.07.25 10:23:06

Magyar válogatott BALLAI ATTILA

NS-VÉLEMÉNY. Fő erénye az időtlenség volt, ami halála után örökkévalósággá nemesedik.

2018.07.25 10:15:03

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

ALAPVONAL. Sportvezetői pályafutása is példaértékű, de riporterként lett világklasszis, aki szurkolóként rajongott a magyar sporthősökért, ám tökéletes profiként végezte a munkáját.

HIRDETÉS
HIRDETÉS