S. G. 2018.04.10 16:56 Frissítve: 2018.04.10 17:06

Labdarúgás: „Apu nincs jól” – rossz hírek Mészöly Kálmánról

Nincsenek jó hírek Mészöly Kálmánnal kapcsolatban. A Vasas legendás labdarúgóját, edzőjét, a korábbi szövetségi kapitányt hónapok óta kórházban kezelik, agyvérzés gyanújával, magas vérnyomással került be, aztán később kiderült, hogy infarktusa volt.

 

Azóta hol jobb, hol rosszabb állapotban van, és már bizakodhattunk, javulásról írhattunk, amikor a János Kórházból átvitték egy budai egészségügyi intézménybe. Ott aztán folyamatosan látogatták a Szőke Sziklát, aki egyre többször kelt fel az ágyból, az étvágya is javult, csakúgy, mint a kedélyállapota. Folyamatosan tornáztatták, gyógytornász foglalkozott vele, s mindenki azt várta, mikor engedik végre haza. Ehhez képest most a László Kórházba szállították. 

Fiát, Mészöly Gézát Bécsben értük utol. A Vasas, az Újpest és a Haladás korábbi szakvezetője tanulmányúton vesz részt az osztrák fővárosban, utánpótlásedzők társaságában az Austria Wien csapatánál járt szakmai továbbképzésen.

„Apu nincs jól, ezért haza kell utaznom. Erősödtek a gyomorpanaszai, ezért átszállították a László Kórházba. Sajnos megint nincs étvágya, alig-alig eszik, több kilót fogyott, így aztán újra fogytán az ereje, pedig ahhoz, hogy felépüljön, mozognia kellene. Speciális vizsgálatokat végeznek majd el, az sem kizárt, hogy kisebb beavatkozásra lesz szükség. Egyelőre szóba sem jöhet a szívműtét lehetősége, amelyről korábban szó volt, bár lekopogom, túl az infarktuson, a szívére azóta nem panaszkodik. Valamennyien nagyon várjuk, hogy erőre kapjon, és végre hazatérhessen. Nem panaszkodik, de látom rajta, és időnként hallom is tőle, hogy unja már a kórházi létet...”

2019.04.15 17:51:39

Magyar válogatott nemzetisport.hu

Öt válogatott kijut az őszi brazíliai U17-es világbajnokságra.

2019.04.09 11:37:17

Magyar válogatott BODNÁR ZALÁN (Barcelona)

Tarlós István bejelentette, hogy Kocsis Sándor szobrot kap a magyar fővárosban.

2019.04.08 11:42:23

Magyar válogatott THURY GÁBOR

Szövetségi kapitányságának első mérkőzésén 5:2-es vereséget szenvedett el a csehszlovákoktól.

2019.04.07 23:36:31

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Gondolom azt is, hány és hány futballedző esne most nekem szívesen a véleményemért, persze szigorúan tudományos alapon. Mert az a legfontosabb. A tudományos. Meg az alap. Kérdés, hogy a labda is tudja-e.

2019.04.05 22:46:54

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A 3.9 milliárd forintért megvalósuló központ az új Puskás Arénában kap helyet.