Futsal: ezúttal öttel volt jobb a spanyol válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.06. 20:21
null
Második nekifutásra sem tudtuk megszorítani a spanyolokat (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)
A spanyol futsalválogatott második mérkőzésén is legyőzte a magyar válogatottat a nyíregyházi felkészülési mérkőzésen.

 

A hétfői találkozón Klacsák Bence révén szereztünk egy gólt – akkor rövid ideig egyenlő is volt az állás: a gól kedden sem maradt el, és ugyanúgy Klacsák vette be a spanyol kaput, de akkor az ellenfél már 3–0-ra vezetett. Az ibériaiak végül a hétfőinél eggyel több gólt szereztek, tehát 6–1-re győztek.

„Fiatal kerettel álltunk ki erre a két mérkőzésre, amelyeken a célunk az volt, hogy a játékosok a világ egyik legjobb csapatának ritmusában játsszanak, és tapasztalatot gyűjtsenek arról, hogy milyen az elitszint a futsalban. A spanyolok nagyon erős csapattal érkeztek, érezhetően csúcsformában vannak játékosaik, és ez mindkét mérkőzésen kijött a pályán is. Ezzel együtt ennél jobban is tudunk játszani, ha kevesebb hibát követünk el, szorosabb lehetett volna az eredmény mindkét találkozón” – értékelt Sito Rivera, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az mlsz.hu-nak.

FUTSAL, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, NYÍREGYHÁZA
Magyarország–Spanyolország 1–6 (1–4)
MAGYARORSZÁG: Matkovics Gábor – Dávid Richárd, Komáromi Péter, Tatai József, Harnisch Ákos. Cserék: Tóth Gyula (csk), Klacsák Bence, Horváth Norbert, Szeghy Szabolcs, Vas Ádám, Nagy Imre, Szabó Péter, Harnisch Ákos, Hosszú Ádám, Gál István
A magyar gólszerző: Klacsák

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik