Futsal: a magyar válogatott legyőzte a szlovákot

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.09.25. 18:45
A magyar futsalválogatott 4–3-ra legyőzte a szlovák együttest a csehországi Nymburkban zajló Visegrádi Négyek Tornája keddi, második játéknapján.

A cseh szövetség honlapja szerint a magyarok már 4–1-re is vezettek, a szlovákok az utolsó másfél percben zárkóztak közelebb.

„Hasonló mentalitással játszottunk, mint a csehek ellen, a védekezésünk ezúttal is jól működött, támadásban viszont jelentősen előreléptünk a hétfői meccshez képest. Bátran, vállalkozó szellemben játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát, és tetszetős akciókat vezettünk. A mérkőzés hajrájában visszaesett a koncentrációnk, ezt kihasználta az ellenfél, de összességében megérdemelten nyertük meg a találkozót” – idézi az MLSZ honlapja Turzó József szövetségi kapitányt.

A magyar csapat hétfőn 5–4-re kikapott a házigazda Csehországtól, szerdán pedig a lengyel válogatott lesz az ellenfele.

A torna keretében a négy ország U21-es válogatottja is megmérkőzik egymással: kedden a magyar korosztályos csapat 6–1-re megverte a szlovákokat.

VISEGRÁDI NÉGYEK TORNÁJA, NYMBURK
MAGYARORSZÁG–SZLOVÁKIA 4–3 (3–1)
MAGYARORSZÁG:
Varsányi Áron – Dávid Richárd, Bencsik Roland, Boromisza Dániel, Dróth Zoltán. Csere: Pallai Gábor, Komáromi Péter, Klacsák Bence, Harnisch Ákos, Siska Gergő, Tatai József, Sánta Attila, Sáhó Kristóf, Vas Ádám
A magyar gólszerzők: Boromisza (1., 3.), Bencsik (20.), Harnisch (29.)
Forrás: mlsz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik