Válogatott: Ilyen érzésekért érdemes labdarúgónak lenni – Király

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.15. 20:52
A Svédország elleni felkészülési mérkőzésen búcsúzott a labdarúgó-válogatottól Juhász Roland és Király Gábor. A védőt a szünet előtt, az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódó kapust a 27. percben cserélte le Bernd Storck szövetségi kapitány. A szünetben mindkét labdarúgó lezárt válogatottbeli pályafutásának tanulságairól és érzéseiről nyilatkozott.

„Ennyi volt, örültem, hogy ma itt lehettem – mondta Király Gábor a találkozót közvetítő M4 Sportnak. – A száznyolc válogatottságomra büszke vagyok, ilyen érzésekért érdemes labdarúgónak lenni. Szavakkal el sem lehet mondani. Ez a válogatott. Itt nincs olyan, hogy csak három percet játszok, nincs felkészülési meccs, csak a válogatott. Itt mindig pörögsz, maximálisan koncentrálsz, és odateszed magad.”Király Gábor a találkozót közvetítő M4 Sportnak. – A száznyolc válogatottságomra büszke vagyok, ilyen érzésekért érdemes labdarúgónak lenni. Szavakkal el sem lehet mondani. Ez a válogatott. Itt nincs olyan, hogy csak három percet játszok, nincs felkészülési meccs, csak a válogatott. Itt mindig pörögsz, maximálisan koncentrálsz, és odateszed magad.”

„Nagyon nehéz... Ennyi volt... – mondta a könnyeivel küszködve Juhász. A fehérváriak játékosa már a mérkőzés előtti Himnusz alatt is láthatóan elérzékenyült. – Az elején nem gondoltam volna, hogy ennyi lesz benne. Köszönet a társaknak, hogy visszafogadtak minket. Jó volt újra köztük lenni, és a pályán velük együtt hallgatni a Himnuszt. A kezdés előtt azt kívántam nekik, hogy ők is minél többször éljék ezt át.”

Az interjú televíziós felvétele ide kattintva nézhető meg!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik