Futsal Eb: sohasem látott érdeklődés, rekordközelben a mieink meccse

KÁNTOR BARNABÁS (BELGRÁD)KÁNTOR BARNABÁS (BELGRÁD)
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 10:08
Csúcsot döntött a futsal Európa-bajnokság Szerbia–Szlovénia nyitó mérkőzése, de a nézőszámot tekintve a második találkozó, a Spanyolország–Magyarország meccs is rekordközelben volt.

A házigazda szerbek 5–1-re legyőzték a szlovénokat a nyitó mérkőzésen – futsal Európa-bajnoki csoportmeccsen még sohasem volt ennyi néző, a találkozó rekordot döntött. A 11 000-es szám az abszolút csúcstól sem járt messze, a negyedik helyen van az örökranglistán.A házigazda szerbek 5–1-re legyőzték a szlovénokat a nyitó mérkőzésen – futsal Európa-bajnoki csoportmeccsen még sohasem volt ennyi néző, a találkozó rekordot döntött. A 11 000-es szám az abszolút csúcstól sem járt messze, a negyedik helyen van az örökranglistán.

 



 

Az első meccs 18.30-tól kezdődött, a mieink pedig 21 órától léptek pályára a spanyolok ellen. Voltak, akik ottmaradtak megnézni a második találkozót, de rengetegen érkeztek Magyarországról is, amiért a játékosok és a vezetők nagyon hálásak voltak.

A spanyol–magyar meccset 5100-an látták; 5308 néző a csúcs olyan csoporttalálkozón, amelyen nem játszott a házigazda (Spanyolország–Szlovénia, 2012, Zágráb), így a mieink adata kevéssel maradt el a rekordtól.




 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik