Válogatott: lerohanták a norvég jegyirodát, tele lesz az Ullevaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.21. 11:30
A Norvég Labdarúgó-szövetség (NFF) közlése szerint tele lesz az Ullevaal Stadion a november 12-i, 20.45-kor kezdődő Norvégia–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőre.

A jegyeket Norvégiában szerda reggel kilenc órakor kezdték árusítani, a belépők többsége tizenöt perc alatt elfogyott. Az oslói Ullevaal Stadion befogadóképessége 28 000 fő.

„Nem emlékszem, hogy valaha ilyen terhelés nehezedett volna a szerverekre. Hatalmas az érdeklődés, nagy öröm számunkra, hogy ennyien kíváncsiak a válogatottra, és ismét megtelik az Ullevaal. Nagyon korlátozott számban még kaphatók jegyek” – nyilatkozta a Nettavisennek Thore Andre Krystad, a norvég szövetség jegyeladásokért felelős tisztviselője.

Krystad az NFF honlapján hozzátette, egyelőre nem tudják, mekkora magyar szurkolótábor érkezik Oslóba – amennyiben a magyar drukkerek nem viszik el az összes, számukra elkülönített jegyet, a fennmaradó belépőket is értékesítik.

A norvégok csütörtökön nyitják meg a jegyárusítást az Üllői úti visszavágóra, tehát továbbra is nyitott kapukkal számolnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik