Válogatott: Norvégiában úgy tudják – nem zárt kapuk előtt játszanak Budapesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.20. 10:29
A Norvég Labdarúgó-szövetség honlapja rövid hírben arról számolt be, hogy az európai szövetség (UEFA) hétfőn délután megerősítette azt, miszerint a november 15-i, Magyarország–Norvégia Eb-pótselejtező biztosan nem lesz zárt kapus mérkőzés.

Az ellenfélnél tudják, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtező miatt lebeg a fejünk felett a nézők nélküli összecsapás rémképe, amely ügyben a magyar szövetség fellebbezett, és még nem született döntés. A következő hazai meccsünkön, a Feröer elleni Eb-selejtezőn így ott lehettek a szurkolók az Üllői úti stadionban, miként ott lehetnek az Eb-kvalifikáció utolsó felvonásán is. Amelyre egyébként – erről korábban már beszámoltunk – a jegyértékesítés már megkezdődött. (Kedden délelőtt mintegy 5500, eladásra váró szabad jegyet lehetett még látni az online felületen.) Amelyre egyébként – erről korábban már beszámoltunk – a jegyértékesítés már megkezdődött. (Kedden délelőtt mintegy 5500, eladásra váró szabad jegyet lehetett még látni az online felületen.)

EB-PÓTSELEJTEZŐ
November 12., 20.45: Norvégia–Magyarország
November 15., 20.45: Magyarország–Norvégia

A LEGUTÓBBI NORVÉG BŐ KERET

Kapusok: Rune Jarstein (Hertha Berlin), André Hansen (Rosenborg), Örjan Nyland (Ingolstadt)
Védők: Haitam Aleesami (IFK Göteborg), Vegard Forren (Molde), Even Hovland (Nürnberg), Tom Högli (FC Köbenhavn), Martin Linnes (Molde), Stefan Strandberg (FK Krasznodar), Jonas Svensson (Rosenborg)
Középpályások: Valon Berisha (Red Bull Salzburg), Omar Elabdellaoui (Olympiakosz), Pal André Helland (Rosenborg), Markus Henriksen (AZ Alkmaar), Stefan Johansen (Celtic), Havard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), Ole Selnaes (Rosenborg), Per Skjelbred (Hertha Berlin), Alexander Tettey (Norwich), Martin Ödegaard (Real Madrid Castilla), Jone Samuelsen (Odd)
Csatárok: Jo Inge Berget (Malmö FF), Veton Berisha(Greuther Fürth), Joshua King (Bournemouth), Alexander Söderlund (Rosenborg)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik