Magyar–feröeri: kórházban volt Böde apja – titkolták előle

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.11. 15:46
Két nappal a Feröer elleni Eb-selejtező előtt kórházba szállították Böde Dániel édesapját, Böde Istvánt, ám a csatár a csütörtöki találkozóig nem tudott róla – a család nem akarta ezzel terhelni.

„A szívemmel volt baj, mentőautóval vittek Pécsre. Daninak az egészről egy szót sem szóltunk, ő csak a csütörtöki meccs után tudta meg, mi történt. Addig nem akartuk ezzel terhelni” – mondta a ripost.hu-nak Böde István, a csatár édesapja, aki katéterezésen esett át, ám a csütörtöki meccsen már otthonában szurkolt fiának. ripost.hu-nak Böde István, a csatár édesapja, aki katéterezésen esett át, ám a csütörtöki meccsen már otthonában szurkolt fiának.

„Azt mondták az orvosnak, »engedd haza Bödét, mert itt kap szívinfarktust a mérkőzés alatt a kórházban« – mondta mosolyogva, majd hozzátette, annak azért nem örült, hogy fia nem kezdett Feröer ellen. – Már a románok ellen neki kellett volna játszania, erre most sem kezdett. Nem tagadom, nem értettem egyet a kapitány döntésével.”

A helyi kocsmában sem örültek annak, hogy kimaradt a kezdőből Böde, a csalódott drukkerek hazamentek, aztán a csereként beálló és duplázó csatárt természetesen mégiscsak megünnepelték.

„Kiürült a kocsma, ezért bezárt. Később Dani két gólja után újra kinyitottak, hajnalig ittak az emberek a fiam egészségére.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik