Futsal: Dróthnak fogalma sem volt, hogyan szerezte gólját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.25. 07:40
Dróth Zoltán utolsó másodpercben szerzett góljával harcolta ki Románia ellen a magyar futsalválogatott az Európa-bajnoki részvételt. Az ETO futsalosa elmondta, a találkozó után közvetlenül fogalma sem volt, hogyan szerezte gólját.

„Lehetett volna könnyebb ellenfelünk is, de ugyanúgy nehezebb akadály elé is kerülhettünk volna – mondta Dróth Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Naponta háromszor videóztunk, sokat gyakoroltuk az öt a négy elleni játékot is, ez pedig sikerrel járt. A gólom? A mérkőzés után fogalmam sem volt, hogyan szereztem, euforikus, hatalmas élmény volt a siker.”Dróth Zoltán a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Naponta háromszor videóztunk, sokat gyakoroltuk az öt a négy elleni játékot is, ez pedig sikerrel járt. A gólom? A mérkőzés után fogalmam sem volt, hogyan szereztem, euforikus, hatalmas élmény volt a siker.”

Dróth Zoltán és Tóth Gyula, a válogatott kapusa is szeretné, hogy Sito Rivera szövetségi kapitány maradjon a csapat mellett. Mint arról a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a spanyol szakembert a román élvonalbeli Déva csábítja magához. Drucskó Zoltán, a Magyar Labdarúgó-szövetség futsalbizottságának elnöke ugyanakkor az NSO-nak elmondta, nem valószínű a váltás.

„Hogy zavar-e, hogy rekedt lett a hangom? Nem, ez a legkellemesebb következmény – mondta Tóth Gyula, aki hangos szóval irányította a csapatot a két mérkőzésen, ennek pedig a torka látta kárát. – Szenzációs hangulat volt, valahogy túl kellett ordítanom… Nagy előny volt, hogy Rivera ismerte ellenfelünket, hiszen három évig volt a románok szövetségi kapitánya. Egy másodpercre sem fordult meg a fejünkben, hogy nem lesz meg a kijutás, örülök, hogy sikerült.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik