Román-magyar: drasztikus büntetés várhat a románokra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2014.10.13. 07:45
Román beszámolók szerint az UEFA súlyos büntetéssel sújthatja a Román Labdarúgó-szövetséget (FRF) a Magyarország elleni Eb-selejtezőn történtek miatt.

Ahogy arról beszámoltunk, a román drukkerek a magyar válogatott elleni szombati, 1–1-re végződő találkozón végig petárdákkal dobálták a vendégeket, és egymást, valamint a helyi rendfenntartó erőkkel is összetűzésbe keveredtek.Ahogy arról beszámoltunk, a román drukkerek a magyar válogatott elleni szombati, 1–1-re végződő találkozón végig petárdákkal dobálták a vendégeket, és egymást, valamint a helyi rendfenntartó erőkkel is összetűzésbe keveredtek.

„Komoly problémák akadtak a szervezéssel, ami az első tizenöt percben történt, az egyszerűen tarthatatlan, drasztikus büntetésre számítok" – mondta a prosport.ro-nak az UEFA egyik embere, aki a neve elhallgatását kérte.

Románia legközelebb november 14-én, Észak-Írország ellen lép pályára hazai pályán. Könnyen lehet, hogy azt a mérkőzést már zárt kapuk mögött kell megrendeznie a román szövetségnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik