Tombol a fociláz! Telt ház előtt játszhatnak Rudolf Gergelyék

Vágólapra másolva!
2009.03.31. 12:40
Rudolf Gergely Albánia ellen lépett pályára először kezdőként tétmérkőzésen a magyar válogatottban. A debreceniek fiatal támadója a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott szombati élményeiről, és kifejtette, hogy a tiranai győzelemben hatalmas szerepük volt a csapatot elkísérő szurkolóknak, akiknek a támogatására a Málta elleni meccsen is számítanak.
Rudolf Gergely (jobbra) kiválóan játszott Albánia ellen
Fotó: Czagány Balázs
Rudolf Gergely (jobbra) kiválóan játszott Albánia ellen
Rudolf Gergely (jobbra) kiválóan játszott Albánia ellen
Fotó: Czagány Balázs
Rudolf Gergely (jobbra) kiválóan játszott Albánia ellen

„Vébéselejtezőn először lehettem kezdő szombaton, és ez külön motivációt jelentett számomra az albánok ellen” – kezdte a Nemzeti Sport Online-nak adott nyilatkozatát Rudolf Gergely.

Az ő beállításával Erwin Koeman általános meglepetést szerzett a szurkolók körében, de Rudolf igazolta a döntés helyességét, hiszen az együttes egyik legjobbja volt (lapunktól 8-as osztályzatot kapott).

„Az egész csapat átérezte a találkozó súlyát, és ennek volt köszönhető a siker” – folytatta Rudolf, aki szerint a tiranai 1–0-s győzelemben elévülhetetlen érdemei voltak a drukkereknek, akiknek támogatására szerdán is nagyon számítanak.

„Meglepett, hogy ilyen sokan elkísértek minket Albániába, hátborzongató érzés volt látni a sok magyar zászlót, és nagyon jólesett a meccs után együtt ünnepelni szurkolóinkkal. Remélem, Málta ellen is tömött lelátók előtt játszhatunk, és egy jó hangulatú mérkőzésen megszerezzük a három pontot” – fogalmazott Rudolf.

A támadó hozzátette, egyelőre nem tudja, hogy ezúttal is kezdőként léphet-e pályára, de akár kezdő lesz, akár csere, mindent megtesz majd a válogatott sikeréért.

Egy biztos: Rudolféknak a hangulat miatt nem kell aggódniuk, ugyanis az MLSZ bejelentette, hogy minden jegy elfogyott a találkozóra, ami azt jelenti, hogy 36 ezer szurkoló tekintheti meg a mérkőzést.

A CSOPORT ÁLLÁSA

1. Dánia 4 3 1 9–2 +7 10
2. Magyarország 5 3 1 1 5–2 +3 10
3. Portugália 5 1 3 1 6–3 +3 6
4. Svédország 4 1 3 2–1 +1 6
5. Albánia 6 1 3 2 3–3 0 6
6. Málta 6 1 5 0–14 –14 1


Szavazás

Mi lesz Málta ellen?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik