„Még kér a nép…” – szurkolói visszhang a magyar–albán meccs után

Vágólapra másolva!
2008.10.13. 13:51
Szombaton a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn 2–0-ra legyőzte Albániát. Összeállításunkban a mérkőzéssel kapcsolatban született cikkek hozzászólásai közül szemezgettünk. A Nemzeti Sport Online olvasóit alapvetően három téma foglalkoztatta a találkozó kapcsán: a beléptetéssel járó kellemetlenségek, a kedvező jegyárak és természetesen a továbbjutási esélyek.
Hullámzik a közönség a magyar–albán meccsen
Fotó: M. Németh Péter (NS-archív)
Hullámzik a közönség a magyar–albán meccsen
Hullámzik a közönség a magyar–albán meccsen
Fotó: M. Németh Péter (NS-archív)
Hullámzik a közönség a magyar–albán meccsen

Abban írásaink minden hozzászólója egyetértett a Magyarország–Albánia vb-selejtezőt követően, hogy fantasztikus volt a hangulat a mérkőzésen, köszönhetően elsősorban a nagyon kedvező (már 1000 forintért is lehetett belépőhöz jutni) jegyáraknak.

Ezért többen is köszönetet mondtak az MLSZ-nek, ami manapság nagy szó, hiszen hazánkban a labdarúgó-szövetséget olykor még a politikusoknál és az időjósoknál is több kritikával illetik.

Amiben viszont nem volt köszönet, az a Puskás Ferenc Stadion „beléptetőrendszere”. Akadt olyan szurkoló, aki egyenesen rémálomnak nevezte a beléptetés módját, és többen is arra panaszkodtak, hogy emiatt lemaradtak a találkozó első perceiről.

Ahogy a magyar válogatott mérkőzései után általában tapasztalható, a csapat játéka ezúttal is erősen megosztotta az olvasók véleményét.

A JÁTÉKOSOK VÉLEMÉNYE





Többen azt emelték ki, hogy Albánia ellen ez a teljesítmény volt a minimum, és inkább az első félidei gyengébb produkcióval foglalkoztak, míg mások Torghelle Sándor előtt emeltek kalapot, és azon véleményüket fejezték ki, hogy ez az eredmény nagyon biztató lehet a soron következő meccsek előtt.

TORGHELLE ÉS JUHÁSZ FEJESEI DÖNTÖTTEK





Az alábbiakban olvasóink hozzászólásaiból válogattunk:

Horváth Zoltán
Legyetek optimisták Magyarok!!! Kinn voltam a meccsen, fantasztikus volt... Amúgy Máltát kéne megverni oda-vissza, aztán jöhet Albánia idegenben, meg a nagyok.

baky
Szép volt, Fiúk!
Szervezés felháborító! Az U-szektorba bejutni szinte lehetetlen volt. Taposták egymást az emberek, befelé 1 kapu, kifelé 8? Hogy is van ez? Ja, és ha minden hazai meccsen lennének 1000 ft-os jegyek akkor esetleg mindig lenne hangulat...

poller
Na hello! Azért az a fütty, amit kaptak tőlünk a srácok az első félidő után, biztos hogy helyre tett valamit a fejekben. A második félidő hangulata fantasztikus volt! A hullámzásra ha visszagondolok, akkor libabőrös leszek. Juhász gólját nem bírtam a helyszínen felfogni, akkora hangrobbanás volt! Remélem az MLSZ felfogja, hogy így kell jegyárakat megszabni. Köszönjük most meg.

george69
Hát igen, a beléptetés..... Nem tudom, mi a gond, balkáni csapat ellen balkáni viszonyok. A Dózsa György út felőli kapun való bejutás maga volt a rémálom. Egy igazi baromnak éreztem magam, aki a vágóhídon halad a végzete felé. Én 20 éve járok sok válogatott meccsre, idegenbe is, de ilyen megalázó, ökör helyzetben még sosem voltam. A meccset egyébként mi is a 25. perctől "élvezhettük".

Fc Barca
Szerintem ezzel a játékkal van keresnivalónk, gondoljatok csak bele, a sorsolás nekünk kedvez: Máltát ide-oda kell verni, nincs mese, még gólt sem rúgtak!!! Aztán jön az albán meccs, hát szerintem idegenben is verhető csapat, és ha netán ezeket lehozzuk, akkor akár csoportelsőként is fogadhatjuk a portugálokat... szerintem még a felső karéjt is megnyitnák... hmmm, 60 ezer ember: Saaaanyíí, Saaaanyíí :DDD

DiLazio
Az ultramodern "beléptetőrendszer" miatt kb. úgy 6–8 ezren 15 perc késéssel találtak Koemanra és a csapatra! Ki a felelős azért, hogy 25 ezer embert egy 1 méteres résen engednek be? Rengeteg stadionban jártam, de ilyen sehol nincs!!

deportivolacoruna
Ügyesek voltak a fiúk !!! Én sokat bántottam a Torghellét és még egy ideig biztos nem lesz a szívem csücske, de ha a következő meccseken is hasonló játékot mutat be, mint tegnap, akkor egy szavam se lesz hozzá!!! A következő 7 meccsen minimum 14 pontot kéne szerezni, és akkor már szerintem mindenki elégedett lehet, és még az is összejöhet, hogy a csoport második helyén találjuk magunkat :) Hajrá, Magyarok!!!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik