Dzsudzsák Balázs játékra kész, szombaton kezdő lesz Rotterdamban

Vágólapra másolva!
2008.01.11. 19:30
Sef Vergoossen vezetőedző megtartotta edzését a PSV Eindhoven csapatánál pénteken: a tréning utáni sajtótájékoztatón a mester kiemelte, az új szerzemény Dzsudzsák Balázst és a sérüléséből felépült jobb-bekket, Jan Kromkampot is magával viszi a Feyenoord elleni szombati esti, idegenbeli mérkőzésre. Pénteken késő este kiderült, a magyar játékos a kezdőcsapatban jut szóhoz! Utóbbi remek hírről a dvsc.hu és a haon.hu számolt be.
Dzsudzsák Balázs rangadón mutatkozhat be a PSV-ben
Dzsudzsák Balázs rangadón mutatkozhat be a PSV-ben
Dzsudzsák Balázs rangadón mutatkozhat be a PSV-ben
Dzsudzsák Balázs rangadón mutatkozhat be a PSV-ben

"A pályaedző közölte velem, hogy meg vannak elégedve velem és úgy készüljek, szombaton este kezdő leszek. Óriási meccs lesz, várhatóan 50 ezer drukker előtt játszunk majd a PSV mögött jelenleg második helyen álló Feyenord otthonában. Most még nincs bennem drukk a derbit illetően, egyszerűen csak nagyon boldog vagyok" – nyilatkozta a Naplónak (haon.hu) a középpályás.

„Nagyon örülök Dzsudzsák érkezésének, a bal oldalunk kissé szárnyaszegett volt. Kész a játékra, ahogy ezt a héten meg is mutatta” – nyilatkozta a magyarról Vergoossen.

A Debrecen korábbi futballistája múlt vasárnap utazott el új holland egyesületéhez, s kedden barátságos mérkőzésen be is mutatkozott. Most az első tétmeccs vár rá.

A Jan Wouterst váltó Vergoossen úgy nyilatkozott, a holland védő Jan Kromkamp is szerepet kaphat, a portugál hátvéd Manuel da Costa visszatérése viszont még várat magára.

Dzsudzsákék a nyilvánosságtól elzárva készültek pénteken a De Kuypben rendezendő mérkőzésre, a magyar válogatott játékos edzője nyilván tartogat néhány „titkos fegyvert” az összecsapásra.

A Japánból hazatért tréner fél évig gardírozza majd az eindhovenieket, nyáron ugyanis életbe lép majd a holland sztáredző Huub Stevens kétéves szerződése.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik