Várhidi három helyen változtatott a görögök elleni kezdőcsapaton

Vágólapra másolva!
2007.06.06. 17:01
Kijelölte a magyar válogatott kezdőcsapatát Várhidi Péter szövetségi kapitány a norvégok elleni szerda esti mérkőzésre. A görögök elleni kezdőtizenegy három helyen változott: Csizmadia Csaba, Bodor Boldizsár és Vadócz Krisztián ezúttal nem kezd, helyettük Szélesi Zoltán, Vanczák Vilmos és Buzsáky Ákos lehet ott a pályán a kezdő sípszónál.
Vanczák Vilmos (jobbra) ma kezdőként bizonyíthat
Vanczák Vilmos (jobbra) ma kezdőként bizonyíthat
Vanczák Vilmos (jobbra) ma kezdőként bizonyíthat
Vanczák Vilmos (jobbra) ma kezdőként bizonyíthat

A magyar válogatott szerda este 19 órakor Oslóban, az Ullevaal-stadionban játszik Európa-bajnoki selejtezőt Norvégia ellen. Mindössze négy nappal azután, hogy Görögországban csalódást keltő 2-0-s vereséget szenvedett az Otto Rehagel vezette nemzeti tizenegy ellen.

A magyar válogatott tagjai ma a reggeli elfogyasztása után filmfelvételek segítségével elemezték a norvég együttes játékát és taktikáját. A videózás után könnyed sétát tettek Oslo belvárosában, majd ismét asztalhoz ültek, és megebédeltek.

A közös étkezés után pedig Várhidi Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya megtartotta meccs előtti szokásos taktikai értekezletét, ahol kijelölte a válogatott Norvégia elleni kezdőcsapatát.

A görögök elleni mérkőzést követően kikerült a csapatból Csizmadia Csaba, Bodor Boldizsár és Vadócz Krisztián. Helyettük a kapitány az esti mérkőzésre Szélesi Zoltánnak, Vanczák Vilmosnak és Buzsáky Ákosnak szavaz bizalmat.

A magyar válogatott számára gyakorlatilag tét nélküli mérkőzés az Eb-selejtezők C csoportjában zajlik majd, ahol válogatottunk jelen pillanatban 6 megszerzett pontjával az ötödik, míg aktuális riválisunk a negyedik helyen áll 10 ponttal.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KEZDŐCSAPATA:

Végh Zoltán – Szélesi Zoltán, Juhász Roland, Balogh Béla, Vanczák Vilmos – Buzsáky Ákos, Tóth Balázs, Tőzsér Dániel – Hajnal Tamás – Priskin Tamás, Gera Zoltán
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik