Napoli: Novothny Soma megköszönte, hogy kölcsönadták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.05. 15:25
Mint ismeretes, Novothny Somát hétfőn, az átigazolási időszak hajrájában adta kölcsön az élvonalbeli Napoli a harmadosztályú Paganesének. A 19 éves játékos megköszönte a lehetőséget a nápolyi vezetőknek.

„A nagyszámú szurkolótábor is azt bizonyítja, hogy ez a klub valóban egy »kis Nápoly«. Boldog vagyok, hogy ide szerződhettem, azért választottam ezt a csapatot, mert itt minden adva van a további fejlődésemhez" – fogalmazott bemutatása alkalmával az olasz harmadosztályú Paganese új szerzeménye, a Napolitól kölcsönbe érkező Novothny Soma.

„Szeretném megköszönni a Napoli vezetőinek, hogy biztosították számomra a lehetőséget az ide jövetelre. Köszönöm a klub elnökének is, aki meggyőzött erről az átigazolásról” – tette hozzá a csatár a napolisoccer.net által idézett nyilatkozatában. Mint arról korábban már beszámoltunk, Aurelio De Laurentiisnek, a Napoli első emberének kulcsszerepe volt abban, hogy Novothny a Nápolyhoz közeli Paganese mellett döntött.

Novothny kérdésre válaszolva megerősítette, hogy a szintén harmadosztályú Nocerina is hívta, ám ő a Paganese mellett döntött.

A magyar U-válogatott támadó azt is elmondta, hogy egy kisebb bokaprobléma miatt csak hétfőn kapcsolódik be a munkába új csapatánál, de jövő héten, az Ascoli elleni bajnokin már számíthat rá a Paganese vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik