Liverpool: Klopp kérésére Bogdán marad a Poolnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 12:52
null
Jürgen Klopp kérésére Bogdán Ádám marad a Liverpoolnál (Fotó: Reuters)
Bogdán Ádám, a Liverpool magyar kapusa elmondta, hogy beszélt Jürgen Klopp menedzserrel, aki nem akarja őt elengedni másik csapathoz.

„A szerda délutáni edzésen egyeztettem Jürgen Klopp-pal, és elmondtam neki, hogy az állandó játéklehetőség miatt szeretnék kölcsönben védeni, akár Angliában maradva, akár Európában. Ő viszont azt felelte, semmiképp sem szeretne most elengedni, különösen nem Európába” – mondta a Liverpool magyar kapusa, Bogdán Ádám az Origónak Liverpoolban.

„Azt mondta, a hibám ellenére nem tart rosszabb kapusnak, mint korábban, viszont úgy véli, szükségem van egy kis időre, amíg újra felépítem magam. Bár voltak ajánlataim, lehetőségeim, most úgy néz ki, a téli átigazolási szezonban már nem megyek sehová.”

Mint ismert, a Ligakupában az első néhány mérkőzésén bizonyító Bogdán Premier League-debütálásán rögtön az első percekben hibázott a Watford ellen. Később az Exeter elleni FA-kupa-meccsen gólt kapott szögletből.

A magyar kapus korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretne távozni a Liverpooltól, most azonban úgy tűnik, mégis marad.

Bogdán a Watford ellen a 3. percben gólt kapott.

A Liverpool a negyedosztályú Exeter Cityvel ikszelt, Lee Holmes szöglete után a labda másik játékos érintése nélkül Bogdán kapujában kötött ki.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik