HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.01.11 17:09 Frissítve: 2015.01.12 02:18

Légióssors: Sándor megnyithatja Ázsia kapuit a magyarok számára

Amint arról már beszámoltunk: a szaúdi Ittihad FC (al-Ittihad) labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Sándor György, aki már meg is érkezett új állomáshelyére. A Videoton FC fél évre kölcsönbe eligazoló csapatkapitányának menedzsere szerint Sándor szerződése megnyithatja Ázsia kapuit a magyar labdarúgók számára.

HIRDETÉS
Első nekifutásra Sándor György fél évig öregbítheti a magyar futball hírnevét Szaúd-Arábiában

 

„Tudomásom szerint Gyuri az első magyar futballista, aki Szaúd-Arábiába igazol – mondta Filipovics Vladan, a játékos menedzsere. – Nagy dolognak tartom ezt a szerződést, mert az Ittihad patinás klub, ebben a térségben komoly elismerésnek örvend. Nyolcszor nyert bajnokságot, kétszer ázsiai Bajnokok Ligáját, neves játékosok szerepeltek a csapatban, jelenleg is három légiós erősíti a keretet, Gyuri lesz a negyedik. Az elmúlt években hatalmasat fejlődött a szaúdi liga, a tulajdonosok óriási pénzeket öltek az egyesületekbe. Ugyanakkor követelnek is, éppen ezért Gyurinak kihívást jelent ez a lehetőség, de ismerem a képességeit, tudom, hogy gyorsan beváltja a hozzá fűzött reményeket. Óriási szeretettel fogadták, sok szurkoló jött elénk a reptérre. A Videoton Európa-liga-szereplésének híre Ázsiába is eljutott, Gyuri játéka meggyőzte a klubot, itt is hasonló szerepkörben várnak tőle kimagasló teljesítményt. Azért is fontos lenne, hogy sikeres legyen a szaúdi időszak, mert ez Ázsia felé újabb kaput nyithatna a magyar futballisták számára."

„Kicsit elhúzódott a tegnap délután, átestem a kötelező vizsgálatokon, aztán megcsináltuk a papírokat, így az edzésre épphogy csak beestem – nyilatkozta Sándor György. – Estefelé már kellemes az idő, de felkészítettek: ahogy közeledik a nyár, úgy lesz egyre durvább a hőség. Április végéig tart a szezon, mert májustól már elviselhetetlen, futballra legalábbis alkalmatlan a hőmérséklet. Azt mondják, Dzsiddában még a leginkább tűrhető a nyár – ez 45 fokot jelent... Nekem ugyanakkor most nincs időm a külső körülményekkel foglalkozni, nincs lehetőségem szép fokozatosan beilleszkedni, hiszen javában tart a szaúdi bajnokság, a játékosok formában vannak, rögvest fel kell vennem a ritmust, hiszen tíz meccs van már csak hátra az idényből."

A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN SÁNDOR GYÖRGY EGYOLDALAS INTERJÚBAN BESZÉL ÚJ ÁLLOMÁSHELYÉRŐL, AZ ELSŐ ÉLMÉNYEIRŐL, ÉS AZ IDEGEN KÖRNYEZETBEN RÁ VÁRÓ KIHÍVÁSOKRÓL, CÉLOKRÓL!

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

2018.11.12 23:08:20

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Sallói igenis sztárnak számít a ligában.

2018.11.09 23:07:48

Légiósok nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS