Légióssors: Gyepes már nem a Sarawak Crocs tagja, maga sem tudja, miért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.04. 14:52
null
Gyepes Gábor kalandja véget ért a malajziai <br />együttesnél (Fotó: cnsaswk.blogspot.com)
Gyepes Gábor az Instagramján jelentette be, hogy már nem tagja a malajziai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sarawak Crocs együttesének.

„Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy már nem vagyok többé a csapat tagja. Hogy miért??? Ez egy jó kérdés, de még mindig nem tudom, mi is volt az igazi ok. Mindig próbáltam a legjobbamat nyújtani, de ez a kaland most véget ért” – írta Instagramján Gyepes Gábor.

A 33 éves védő mindenesetre jó érzésekkel fog visszagondolni a szurkolókra.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy olyan szurkolók előtt játszhattam, mint ti, és egész életemben értékelni fogom, hogy egy évet veletek tölthettem. Ti tettétek a Sarawakot a második otthonommá, igazán barátságosak valamint támogatóak voltatok, és mindig emlékeztettetek engem arra, hogy miért is a futball a legjobb. Mindegyikőtöket megőrizlek a szívemben, remélem, a jövőben még találkozunk, és nagyszerű szezont kívánok!” – írta egy csapatot buzdító írással megspékelve a hátvéd.

Pedig a 26-szoros válogatott játékos tegnap már boldogan újságolta, hogy lábujjtörése után végre ismét elkezdhette a tréningeket.

„Azt hiszem, a törött ujjam egyre jobb állapotban van. Két hét után elkezdtem a futóedzéseket. Soha ne add fel! Küzdeni a végsőkig, erősebben visszatérni!” – bizakodott tegnap Gyepes.

A csapat szurkolói már a távozás felvetődésekor élesen kritizálták az együttes vezetését, a váltás ténye után pedig érhetően még inkább csalódott hangot ütöttek meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik