Malajzia: a helyi szurkolóknak nem tetszik a Gyepes-ügy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.01. 13:07
A malajziai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sarawak Crocs szurkolóit nem lelkesítette fel a hír, hogy kedvenc klubjuk nem szándékozik megtartani a csapat magyar légiósát, Gyepes Gábort.

A SarawakCrocks.com megbízható forrásra hivatkozva szinte biztosra veszi, hogy Gyepes Gábor nem marad a klubnál, noha a szakítás fő okaként emlegetett lábujjsérülése minden bizonnyal nem akadályozná meg abban, hogy a január közepi szezonrajton pályára lépjen.

A honlap elemzése szerint az 1992-es kupagyőztes csapatot erősítő David Evans és Jeff Currans óta nem volt olyan jó védő a Crocsban, mint Gyepes Gábor, akit teljesítménye láttán a helyi szurkolók annyira megkedveltek, hogy most a közösségi oldalakon vehemensen kritizálják az elengedéséről szóló állítólagos döntést.

Gyepes távozásáról, illetve szerződéshosszabbításáról egyelőre nincs hivatalos közlemény, ám a helyi sajtó szerint szabadügynökként máris vonzó célpont más malajziai klubok számára – ennek a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései sem mondanak ellent.

A Sarawaknál két védő közeli szerződtetéséről hallani: a francia Jimmy Modeste után az 59-szeres lett válogatott Kaspars Gorkss is a klub székhelyén, Kuchingban tartózkodik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik