MLSZ: a játékvezetőt megsértő Gyepest négy meccsről eltiltották

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.07. 19:07
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) június 7-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I
- A FEB az FTC–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel mint visszaesővel szemben, hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatosan kiszabott 500 000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.NB I
- A FEB az FTC–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel mint visszaesővel szemben, hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatosan kiszabott 500 000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

NB II
- Gyepes Gábor (Soroksár) mint visszaeső, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, 4 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

- A FEB a Soroksár–Szolnok mérkőzéssel kapcsolatban a Soroksárt a rend nem megfelelő biztosításáért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezetők szidalmazása) 50 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

- A FEB a Nyíregyháza–Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát mint visszaesőt az ellene elrendelt fegyelmi eljárásban, mivel a fegyelmi vétséget nem a fegyelmi eljárás alá vont sportszervezet követte el, felmentette.

- A FEB a Nyíregyháza–Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát, szurkolóinak másokat

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik