Légiósok: Gyepesnek eltört a lábujja; távozik a klubjától?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.26. 16:21
Malajziából származó sajtóértesülések szerint Gyepes Gábor, a malajziai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sarawak Crocs középhátvédje eltörte a lábujját, és elképzelhető, hogy távozik jelenlegi csapatától.

Az utusansarawakonline.com információi szerint Gyepes eltörte a lábujját, ezért hat hét kényszerpihenő vár rá. A Sarawak Crocs a következő hetekben elutazik, és bemutató mérkőzéseket játszik, ezt a túrát azonban a magyar középhátvéd kénytelen lesz kihagyni.

A sarawakcrocs.com értesülései szerint az is elképzelhető, hogy Gyepes a túra után sem játszik majd együttesében, mert távozik. Az oldal a lehetséges helyettesét is megnevezi, a francia Jimmy Modeste személyében, aki már a Sarawakkal edz.

Sőt, a honlap már azt is tudni véli, hogy a malajziai első osztályból más csapatok érdeklődnek Gyepes iránt, és annak ellenére szerződtetnék, hogy idén már biztosan nem léphet pályára.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a védő korábban szóban már megegyezett a Sarawakkal lejáró szerződésének meghosszabbításáról, de új szerződést még nem írt alá, és a sérülés miatt most valóban kérdésessé vált a folytatás. Malajziában jelenleg még szünetel a bajnokság, december 5-ig tart az átigazolási időszak, az új idény pedig jövő év elején rajtol.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik