Légiósok: Szoboszlai a hónap legjobbja lehet Salzburgban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.01. 13:43
null
Szoboszlai Dominik lehet március legjobbja Salzburgban (Fotó: FC Red Bull Salzburg)
Szoboszlai Dominik neve is felkerült a Red Bull Salzburg által március hónap legjobbjainak tartott játékosok listájára. Az osztrák klub jellemzésében kiemeli, egyetlen hónap leforgása alatt mekkorát lépett előre karrierjében a 18 éves futballista. Szoboszlai mellett Moanesz Dabur, Stefan Lainer és Albert Vallci szerepel még a jelöltek között. Innentől a szurkolóké a döntés!

 

„Tizennyolc éves szupertehetségünknek aligha alakulhatott volna jobban a március. 30 ezer néző előtt debütált az Európa-ligában, és rögtön gólpasszt adott, majd a Wacker Innsbruck ellen megszerezte első Bundesliga-gólját. A nemzeti csapatban is megmutathatta magát, Magyarország A-válogatottjában először bizonyíthatta képességeit" – írja Szoboszlai Dominikról szóló jellemzésében a salzburgi csapat hivatalos honlapja.

A magyar középpályás utóbbi hetekben mutatott teljesítményével több európai élcsapat figyelmét is felkeltette, Salzburgban pedig 2022-ig szóló szerződéshosszabbítással ismerték el a fejlődését.

Szoboszlai vasárnap az Austria Wien elleni bajnokin is kezdő volt, a 72. percben, 2–1-es állásnál cserélték le. A Salzburg 5–1-re nyert. A középpályás a találkozó után nem volt maradéktalanul elégedett a játékával.

Szavazni itt lehet. A voksolást kedd délben zárják le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik