Serie A: két klub közösen vinné el Szoboszlait – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.28. 18:10
null
Szoboszlai Dominik a horvátok elleni Eb-selejtezőn (Fotó: Tumbász Hédi)
Továbbra is hálás téma az olasz átigazolási piacon Szoboszlai Dominik jövője: a Tuttomercatoweb arról ír, hogy az Atalanta lehet az ugródeszka a fiatal magyar labdarúgó számára a Serie A topklubjai felé.

 

Az olasz honlap az FCInterNewsra hivatkozva írja, hogy Szoboszlai Dominiket nem a pénz, hanem a fejlődési lehetőség, a rendszeres pályára lépés motiválja, ezért logikusnak tűnik, hogy egy kisebb klubon keresztül vezessen az útja az érte állítólag élénken érdeklődő Internazionale vagy Juventus felé.

Ez a klub pedig a szintén olasz élvonalbeli, jelenleg hetedik helyezett Atalanta lehet, amely szintén régóta figyeli a magyar játékost. Az FCInterNews szerint az Atalanta az Inter, Juve páros valamelyik tagjával összefogva készül ajánlatot tenni a Salzburgnak a magyar játékosra, aki nemrég hosszabbította meg szerződését az osztrák klubbal.

Nemrégiben a játékos képviselője, Esterházy Mátyás a következőket mondta az NSO-nak:

„Dominiknek jelenleg nem a váltás a célja, hanem az, hogy meghatározó játékossá váljon a Red Bull Salzburg első csapatában. Ezért mindennap megdolgozik, ez jelenti a következő lépcsőfokot a karrierjében. Régóta tudatosan építjük a pályafutását, ha ilyen ütemben fejlődik, eljön majd annak is az ideje, hogy a továbblépésről beszéljünk, de most még nem tartunk ott! Nem szeretnénk kapkodni, mert semmi okunk sincs rá.”

Ezt követően hosszabbított a középpályás 2022-ig, ami szintén azt mutatja, egyelőre nem aktuális Szoboszlai kapcsán klubváltásról beszélni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik