Légiósok: Szalai, a „magyar óriás” is képben a BL-csapatnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.09. 14:17
null
A sporx.com a címében toronynak nevezi Szalait
Korábban már jeleztük, hogy a török bajnok Besiktas egyik kiszemeltje a Palermo csatára, Balogh Norbert, de a legfrissebb hírek szerint nem ő az egyetlen magyar kiszemeltje a klubnak.

 

A sporx.com szerint a török bajnok, a BL-csoportkörben szereplő Besiktas sportigazgatója, Gökhan Keskin megtekintette a Magyarország–Svájc vb-selejtezőt, amelyen Szalai Ádám játékára volt kíváncsi, a cikk előbb „magyar toronyként” , majd „magyar óriásként” aposztrofálta a Hoffenheim csatárát.

Szalai már a szezon elején is képbe került a Besiktasnál az előző idényben 26 góllal gólkirályi címig jutó, de a nyáron Wolfsburgba szerződő német válogatott Mario Gomez lehetséges utódjaként. Akkor azonban nem született egyezség az ügyében.

A sporx.com megjegyzi, látván Szalai pénteki teljesítményét, illetve két gólját, Keskin készítheti az új ajánlatot, illetve ismét felírhatja a nevét a lehetséges kiszemeltek közé.

Éspedig arra a listára, amelyen a korábbi hírek szerint a Palermo játékosa, Balogh Norbert is szerepel – őt a csütörtöki Magyarország–Portugália U21-es válogatott meccsen nézte meg a török klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik