HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.08.01 07:59 Frissítve: 2016.08.06 19:13

Légiósok: Nikolicsról a Porto is tárgyal – sajtóhír

Az elmúlt két napban megszaporodtak a nemzetközi sajtóban a Legia Warszawa magyar válogatott csatáráról, Nikolics Nemanjáról szóló hírek. Az angol Fulham és a francia Nantes mellett a kétszeres BEK/BL-győztes FC Porto érdeklődéséről is hallani.

Nagy kérdés, hogy meddig láthatjuk Nikolicsot a Legia szerelésében (Fotó: archív)

 

A piaci hírekkel foglalkozó olasz calciomercato.it adta hírül vasárnap este, hogy az FC Porto tárgyalásokat kezdett a Legia Warszawa magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja szerződtetése ügyében. A hírt már a portugál Record is átvette.

Nikolics lehetséges klubváltásával kapcsolatban az elmúlt hetekben kevesebb hír jelent meg, mint mondjuk az év elején, de azt nem rég elismerte a csatár, hogy több megkeresése is volt. Az érdeklődők száma pedig rohamosan nőhet, tekintve, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Legia eddigi összes gólját ő szerezte, három meccsen négyet.

Szombaton még egy angol blogban olvashattunk arról, hogy a másodosztályú Fulhamnél is szóba került a csatár neve, azóta pedig a butfootballclub.fr írt arról, hogy a francia élvonalban legutóbb 14. helyen végzett Nantes-nál is is szívesen látnák. 

A fentiek közül szakmailag egyértelműen a Porto tűnik a legjobb lehetőségnek, más kérdés, hogy a kétszeres BEK/BL-győztes portugál óriás elő tud-e állni anyagilag is minden fél szempontjából megfelelő ajánlattal, hiszen Nikolics korábban már megemlítette, Kína és az Egyesült Arab Emírségek sincs kizárva a folytatást illetően...

NIKOLICS BL-GÓLJAI A ZRINJSKI MOSTAR…


…ÉS A TRENCÍN ELLEN

2019.02.11 22:00:17

Légiósok SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Tizennyolc évesen nagyon jó helyen van.

2019.01.31 09:34:27

Légiósok BABJÁK BENCE

Megyeri Balázs csendes, karizmatikus és játékospárti szakembernek ismerte meg Ernesto Valverdét.

2019.01.28 17:56:34

Légiósok P. K.

„Régóta tudatosan építjük a pályafutását, nincs itt az ideje, hogy klubváltásról beszéljünk.”

2019.01.27 23:35:17

Légiósok MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. De nem véletlenül kell hallgatni Dárdaira, mi több, meghallani, amit mond, például igazán reménykeltő axiómáját: „A labda az egyedüli, ami konkurálhat a kütyükkel.”

2019.01.22 09:56:14

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott játékos megnyugtatta az eszéki szurkolókat: ő is sokat vár magától.