Légiósok: Nikolicsról a Porto is tárgyal – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.08.01. 07:59
null
Nagy kérdés, hogy meddig láthatjuk Nikolicsot a Legia szerelésében (Fotó: archív)
Az elmúlt két napban megszaporodtak a nemzetközi sajtóban a Legia Warszawa magyar válogatott csatáráról, Nikolics Nemanjáról szóló hírek. Az angol Fulham és a francia Nantes mellett a kétszeres BEK/BL-győztes FC Porto érdeklődéséről is hallani.

A piaci hírekkel foglalkozó olasz calciomercato.it adta hírül vasárnap este, hogy az FC Porto tárgyalásokat kezdett a Legia Warszawa magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja szerződtetése ügyében. A hírt már a portugál Record is átvette.

Nikolics lehetséges klubváltásával kapcsolatban az elmúlt hetekben kevesebb hír jelent meg, mint mondjuk az év elején, de azt nem rég elismerte a csatár, hogy több megkeresése is volt. Az érdeklődők száma pedig rohamosan nőhet, tekintve, hogy a Bajnokok Ligája selejtezőjében a Legia eddigi összes gólját ő szerezte, három meccsen négyet.

Szombaton még egy angol blogban olvashattunk arról, hogy a másodosztályú Fulhamnél is szóba került a csatár neve, azóta pedig a butfootballclub.fr írt arról, hogy a francia élvonalban legutóbb 14. helyen végzett Nantes-nál is is szívesen látnák.

A fentiek közül szakmailag egyértelműen a Porto tűnik a legjobb lehetőségnek, más kérdés, hogy a kétszeres BEK/BL-győztes portugál óriás elő tud-e állni anyagilag is minden fél szempontjából megfelelő ajánlattal, hiszen Nikolics korábban már megemlítette, Kína és az Egyesült Arab Emírségek sincs kizárva a folytatást illetően...

NIKOLICS BL-GÓLJAI A ZRINJSKI MOSTAR…







…ÉS A TRENCÍN ELLEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik