Légiósok: Nikolicsnak több megkeresése is volt, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 17:51
null
Nikolicsnak az Eb-n is volt oka az örömre (Fotó: AFP)
Nikolics Nemanja, a magyar válogatott és a Legia Warszawa labdarúgója újra elkezdte a tőle már „megszokott” gólgyártást: tegnap este két góllal járult hozzá csapata továbbjutásához a Bajnokok Ligájában. A mérkőzés után egy lengyel televíziónak válaszolt röviden a jövőjét firtató kérdésekre.

 

Nikolics 2015 nyarán szerződött Lengyelországban, ahol első szezonjában rögtön bajnoki címet ünnepelhetett csapatával. Emellett – a 37 bajnokin szerzett 28 góljának köszönhetően – elnyerte a lengyel gólkirályi címet is, valamint a magyar válogatottnak is tagja volt az Európa-bajnokságon, így nem csoda, hogy több kínai, arab, olasz és német klub kívánságlistáján is szerepel.

Nikolics a BL-ben a bosnyák Zrinjski ellen szerzett duplája után elmondta, több ajánlat is érkezett érte, ő azonban nem szeretne távozni egy szezon után.

„Nagyon jól érzem magam a Legiában, és ezt teljes meggyőződéssel mondom – idézi Nikolics Nemanja szavait a polski-sport.pl. – Nem akarok hazudni, sok megkeresésem volt más kluboktól, de az ajánlatokról először a Legiának kell döntenie. Természetesen velem is meg kell beszélniük a döntésüket, én pedig nem akarok távozni egy év után.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik