Légiósok: Nagyon szomorúak vagyunk - Lovrencsics Gergő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 13:38
Lovrencsics Gergőt már lecserélték addigra, amikor csapata, a Lech Poznan a 94. percben gólt kapott a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, de természetesen a magyar légióst sem dobta fel a két pont kései elúszása.

„Nagyon szomorúak vagyunk a két pont elvesztése miatt – idézte a lengyel sajtó Lovrencsics Gergőt a Korona Kielce elleni 2–2-t követően. – Az első félidőben elegendő lehetőségünk nyílt arra, hogy növeljük az előnyünket, de nem sikerült. Nem tudom, mit rontunk el, azonban nincs idő lógatni az orrunkat, hiszen jön a Leczna elleni meccs, amelynek jelentősége a mostani pontvesztés után tovább nőtt."a Korona Kielce elleni 2–2-t követően. – Az első félidőben elegendő lehetőségünk nyílt arra, hogy növeljük az előnyünket, de nem sikerült. Nem tudom, mit rontunk el, azonban nincs idő lógatni az orrunkat, hiszen jön a Leczna elleni meccs, amelynek jelentősége a mostani pontvesztés után tovább nőtt."

Tizenkét forduló után a Lech a 7. helyen áll a bajnokságban – lemaradása az éllovas Legiától ötpontnyi –, a vasárnapi ellenfél, a Górnik Leczna a 11. pozíciót foglalja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik