HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.27 11:57 Frissítve: 2018.04.27 12:01

Légiósok: Mostantól minden meccs kiemelten fontos – Kádár

Ismét a csapattal edz a Dinamo Kijev magyar válogatott védője, Kádár Tamás, aki bajnoki címhez szeretné segíteni a kijevi együttest.

HIRDETÉS

 

Kádár a Lazio elleni Európa-liga-visszavágón (0–2) szenvedett combsérülést, ami miatt a 45. percben le is kellett cserélni. A védő sérülése miatt kihagyta a válogatott márciusi felkészülési találkozóit, mostanra viszont felépült, és készen áll a visszatérésre.

„Jól érzem magam, örülök, hogy ismét a csapattal edzhetek. Majdnem hat teljes hetet kihagytam, de ezen túl vagyok, alig várom, hogy a pályán is segíthessem a csapatot. Az elmúlt néhány hétben már futottam, a labdás gyakorlatokba is beszálltam, és immár teljes értékű edzésmunkát végezhetek. Óvatosnak kell lenni, mert a korai visszatérés magában hordozhatja az újbóli sérülést. Nem valószínű, hogy a következő meccsen játszhatok, de az azt követőn már biztosan” – mondta Kádár a dynamo.kiev.ua-nak.

A Dinamo Kijev négy fordulóval a bajnokság vége előtt három ponttal van lemaradva az éllovas Sahtar Donecktől, ám a sorozatban hat összecsapást behúzó kijevi együttes magyar védője bízik abban, hogy sikerül megelőzniük a riválist – amellyel egyébként az utolsó fordulóban találkoznak.

„Mostantól minden meccs kiemelten fontos. A lényeg, hogy ne adódjanak gondjaink, és pozitív eredményeket kell elérnünk. Az ukrán élvonalban nincsenek könnyű mérkőzések, különösen olyan pályáknál jön ez elő, amelyeknek nem megfelelő az állapota. Szerencsére a csapatunkban olyan kvalitású játékosok vannak, akik tudják, hogyan lehet megnyerni a nehezebb meccseket. Jó formában vagyunk, vasárnap is nyerni szeretnénk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 08:18:04

Légiósok BABJÁK BENCE

„Szerintem nem kell bántani azt a magyar labdarúgót, aki azért mond nemet a klubja ajánlatára, mert ambíciói vannak.”

2018.09.15 11:52:59

Légiósok VINCZE SZABOLCS

Úgy érzi, szerencséje volt, hogy játékosként Berlinbe került, ahol felépíthette magát és az életét.

2018.09.12 17:27:43

Légiósok PÓR KÁROLY

Az egy éve Barcelonában élő Huszár család és az újonnan érkező Molnárék is úgy vélik, az FCB Escola egy lehetőség.

2018.09.01 09:43:51

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

„Két lehetőség van, kérdés, várhatok-e Európából ajánlatot. A másik út keletre vezet, ott kevésbé lenne elsődleges a szakmai szempont.”

2018.08.14 09:26:42

Légiósok NAGY ZSOLT

A Franciaországból távozott védő nem rágódik a múlton, jól megy a játék, várja a válogatott meghívót.

HIRDETÉS
HIRDETÉS