Légiósok: Kleinheisler Kazahsztánban folytatja – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.06.20. 12:59
null
Bemutatták Kleinheisler Lászlót az Asztanánál (Fotók: fca.kz)
A korábbi értesüléseknek megfelelően a kazah élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Asztana hivatalosan is bejelentette, hogy kölcsönvette Kleinheisler Lászlót a Werder Brementől.

 

Kleinheislerrel kapcsolatban már korábban is szóba került, hogy nem számol vele a Werder Bremen vezetősége. Noha a magyar légiósnak 2019-ig szerződése van a brémai csapattal, szinte biztosra vehető volt, hogy ismét kölcsönadja a klub. Lengyelországból, Belgiumból, Angliából és Görögországból is érdeklődtek iránta, végül a kazah Asztana lett a befutó.

A 23 esztendős középpályást korábbi sajtóhírek szerint százezer euróért veszi kölcsön a bajnok és jelenlegi listavezető, és ha beválik, akkor opciós lehetőségként egy év múlva – körülbelül félmillió euróért – végleg megvásárolhatja.

„Nem láttuk esélyét annak, hogy visszatérjen hozzánk, emiatt úgy határoztunk, ismét kölcsönadjuk – mondta korábban Frank Baumann a magyar válogatott Kleinheisler László kapcsán. – Németül és angolul sem beszél, ez sem segíti a helyzetét.”

„A klub elsőként az ügynökeimet kereste meg, ők továbbították nekem az ajánlatot. Nem haboztam túl sokáig, mert tisztában vagyok azzal, hogy az Asztana nagy klub, amely az európai kupasorozatok csoportköreiben szokott szerepelni” – mondta Kleinheisler László az FK Asztana hivatalos oldalának. A teljes nyilatkozatot ide kattintva olvashatják el.

Kleinheisler a Bajnokok Ligájában is szerepelhet új csapatával, amely a lett Spartaks Jürmala ellen, a sorozat második selejtezőkörében kapcsolódik be a küzdelmekbe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik