Légiósok: lengyel, belga, angol és görög csapat is vinné Kleinheislert?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 08:47
A német Bild csütörtöki lapszámában arról számol be, miszerint több csapat is érdeklődik Kleinheisler László iránt, akivel kölcsönszerződése lejártával már nem számolnak a Ferencvárosnál.

A lap a magyar válogatott játékos képviselőjére hivatkozik.

„Lengyelországból, Belgiumból, Angliából és Görögországból is érdeklődnek Kleinheisler László iránt. Hivatalos ajánlatot azonban még nem kaptunk” – idéz a Bild, hozzátéve, hogy a Lech Poznan és a Standard Liege az a két egyesület, amely leginkább vinné a 23 éves középpályást, míg értesüléseink szerint a német Ingolstadt is érdeklődik.

A poznaniak vételi szándékáról néhány napja már beszámolt a lengyel sajtó – 400 ezer eurós összeget emlegettek, igaz, Frank Baumann, a Werder sportigazgatója cáfolta, hogy tudomása lenne bármilyen ügyletről.

Kleinheislert 2016 januárjában három és fél évre szerződtette a Werder Bremen, majd előbb a Darmstadtnak, utána pedig a Ferencvárosnak adta kölcsön – a játékos kölcsönszerződése június 30-án jár le az FTC-vel, azt azonban nem tudni, hogy visszatérése után Kleinheisler kap-e újabb lehetőséget Brémában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik