Légiósok: Nem haboztam túl sokáig – Kleinheisler

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.20. 14:52
A kazah élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban éllovas és címvédő FK Asztana új játékosa, Kleinheisler László a klub hivatalos oldalának beszélt klubváltásáról és saját céljairól.

„A klub elsőként az ügynökeimet kereste meg, ők továbbították nekem az ajánlatot. Nem haboztam túl sokáig, mert tisztában vagyok azzal, hogy az Asztana nagy klub, amely az európai kupasorozatok csoportköreiben szokott szerepelni” – mondta Kleinheisler László az FK Asztana hivatalos oldalának.Kleinheisler László az FK Asztana hivatalos oldalának.

A 23 esztendős középpályás hozzátette, bár nem tud sok mindent a kazah labdarúgásról, az Asztana bizonyított már annyit az európai porondon, hogy ne legyen ismeretlen előtte.

„Az interneten már nézegettem fotókat a városról és az országról, és igazán tetszett, amit láttam, Asztana gyönyörű hely” – tette hozzá Kleinheisler, aki Elek Ákossal még nem beszélt, de hamarosan felveszi vele a kapcsolatot.

A Werder Brementől kölcsönből érkező játékos végezetül saját céljairól beszélt.

„Szeretném hozzásegíteni a csapatot a bajnokság megnyeréséhez és a Bajnokok Ligája csoportköréhez. Ami a személyes céljaimat illeti, a lehető legjobb teljesítményemmel járulnék hozzá a sikerekhez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik