Légiósok: „Kádár a télen minden bizonnyal távozik”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.19. 10:50
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan vezetőedzője, Nenad Bjelica legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a csapat magyar válogatott védője, Kádár Tamás a télen valószínűleg távozik.

Kádár már a nyáron is váltani akart, akkor nem jött össze, de a télen újra bejelentkezhet érte néhány csapat, a Lech már felkészült arra, ha pótolni kell. Néhány nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy két Serie A-csapat, a Sampdoria és a Pescara is kiszemelte magának Kádárt, akit már megfigyeltetett, és mindkét egyesület sportigazgatója felvette a kapcsolatot a Poznannal, amely az olasz lapok szerint megfizethető árat szabott meg a 2018-ig szerződtetett Kádárért. a Lech már felkészült arra, ha pótolni kell. Néhány nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy két Serie A-csapat, a Sampdoria és a Pescara is kiszemelte magának Kádárt, akit már megfigyeltetett, és mindkét egyesület sportigazgatója felvette a kapcsolatot a Poznannal, amely az olasz lapok szerint megfizethető árat szabott meg a 2018-ig szerződtetett Kádárért.

Olasz sajtóhírek szerint a Pescara 800 ezer eurót adna Kádárért, lengyel sajtóhírek szerint azonban ez az összeg valószínűleg nem lesz megfelelő a Lechnek, hiszen néhány hónappal ezelőtt kétmilliós ajánlat is érkezett érte.

Az tehát még kérdéses, hogy hová és hogy mennyiért megy a magyar futballista, de az szinte biztos, hogy klubot vált.

„Kádár a télen minden bizonnyal távozik. Nem titok, hogy már a nyáron is váltani akart. Fel kell készülnünk rá, hogy elhagy minket” – összegzett Nenad Bjelica, a Lech Poznan vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik