Légiósok: „félpénzért” vinné Kádárt a Pescara – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.12.16. 10:59
null
Kádár egyre közelebb a klubváltáshoz (Fotó: przegladsportowy.pl)
Olasz sajtóhírek szerint a Pescara 800 ezer eurót adna Kádár Tamásért, lengyel sajtóhírek szerint azonban ez az összeg valószínűleg nem lesz megfelelő a Lech Poznannak, hiszen néhány hónappal ezelőtt kétmilliós ajánlat is érkezett érte.

 

Kádár poznani szerződése 2018 nyarán jár le, ám minél közelebb kerülünk a végéhez, értéke annyival csökken. Nyáron a mostaninál is kevesebbet kérhet érte a Lech, a lengyel klub viszont kénytelen olykor piacra dobni legjobbjait, hogy költségvetését egyensúlyban tartsa.

A 26 éves Kádár értékét a transfermarkt.de egymillió euróra teszi. A Lech 2015 januárjában 450 ezret fizetett Kádárért a DVTK-nak.

Amint korábban beszámoltunk róla: a nyáron, ugyancsak sajtóhírek szerint, a Lokomotiv Moszkva kétmillió eurót adott volna Kádárért. (Más források 2.5 millió euróról számoltak be.) Az orosz klubnál viszont sportigazgatót váltottak, a tárgyalások megszakadtak. A hírek szerint kérője azonban akkor is bőven akadt még Kádárnak (Palermo, Bologna, Fiorentina, Caen, Werder Bremen), az ősz során pedig újabb csapatok (Sampdoria, Newcastle United, Ajax, Betis) kerültek képbe.

A Pescara nyáron még a Lengyelországban játszó másik magyar légióssal, Guzmics Richárddal kokettált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik