Légiósok: Fradi, Vidi, Honvéd? Hazatérhet a válogatott játékos

Vágólapra másolva!
2018.07.12. 11:48
A török másodosztályú Adanaspor labdarúgócsapatának 36-szoros magyar válogatott középpályása, Koman Vladimir elmondta, nagyon szeretne ismét a helyi élvonalban játszani, de jelenleg a Ferencvárossal, a Mol Vidi FC-vel és a Budapest Honvéddal tárgyal.

Az FTC érdeklődéséről szerdán már beszámoltunk, ám a 29 éves, U20-as világbajnoki bronzérmes futballista elárulta, hogy a Vidivel és a Honvéddal is kapcsolatban áll.Az FTC érdeklődéséről szerdán már beszámoltunk, ám a 29 éves, U20-as világbajnoki bronzérmes futballista elárulta, hogy a Vidivel és a Honvéddal is kapcsolatban áll.

Koman az elmúlt két idényt az Adanaspornál töltötte – az elsőt még a legmagasabb osztályban –, ám idén nyáron lejárt a szerződése, így jelenleg szabadon igazolható. Álma az, hogy ismét a Süper Ligben játszhasson, ugyanakkor nincs kizárva, hogy visszatér az NB I-be.

„A Ferencvárossal, a Budapest Honvéddal és a Mol Vidivel is tárgyalok, de még mindig a török első osztályra vágyom. Megszerettem Törökországot és a török embereket, szeretnék még visszatérni. Nagyon jó lenne még a pályán hallani a fanatikus török szurkolókat. Remélhetőleg két héten belül eldől a sorsom” – mondta a magyar középpályás a yenivatangazetesi.com című honlapnak.

Koman külön kiemelte a Besiktas stadionját, a Vodafone Parkot, amelyet sohasem felejt el. (Mint ismert, ez volt az a létesítmény, amelyben Timo Werner, az RB Leipzig támadója cserét kért egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen, mert nem tudta elviselni a stadionban uralkodó félelmetes atmoszférát.)

Koman a török élvonalban eddig 31 mérkőzésen egy gólt szerzett, és egy gólpasszt adott, míg a másodosztály legutóbbi kiírásában 17 meccsen két gólt és négy asszisztot jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik