BL: ilyen nincs – nem hiszi el, miért kért cserét Gulácsi csapattársa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.27. 07:51
null
Timo Wernert szemmel láthatóan nagyon zavarta a zaj (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig idegenben 2–0-ra kikapott a Besiktastól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Az eredménynél is érdekesebb azonban, hogy miért kért cserét már az első félidőben Timo Werner, a lipcseiek német válogatott csatára.

A 21 esztendős, Konföderációs Kupa-győztes támadó keringési panaszok miatt nem tudta folytatni játékot, amit a Besiktas szurkolói által teremtett pokoli hangulat idézett elő. Egyszerűbben megfogalmazva: Wernert annyira zavarta a Vodafone Parkban uralkodó félelmetes atmoszféra, hogy alig több mint fél óra játék után jelezte, nem bírja tovább a pályán – pedig az egyik stábtag még füldugót is adott neki.

A füldugó sem segített rajta (Fotó: Twitter)
A füldugó sem segített rajta (Fotó: Twitter)

„A mérkőzés elején kicsit hatással volt ránk a légkör. Erre a hangulatra nem lehet felkészíteni a csapatot, fülsiketítő zaj uralkodott a stadionban. Most már tudom, kikre számíthatok az ilyen helyzetekben” – mondta a találkozó után Ralph Hasenhüttl, az RB Leipzig vezetőedzője.

A mérkőzést a hivatalos adatok szerint 36 641 néző tekintette meg a helyszínen.

A német válogatottban az eddigi nyolc fellépésén hat gólt szerző, a Bundesligában 132 meccsen 39 gólnál járó Werner vélhetően nem utoljára játszott ehhez hasonló körítésben, korábbi hírek szerint a Real Madrid is érdeklődik iránta.

BAJNOKOK LIGÁJA
G-CSOPORT, 2. FORDULÓ

Besiktas–RB Leipzig 2–0 (Babel 11., Talisca 43.)
Monaco–Porto 0–3 (Aboubakar 31., 69., Layún 89.)

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Besiktas 2 2 0 0 5–1 +4 6
2. Porto 2 1 0 1 4–3 +1 3
3. Monaco 2 0 1 1 1–4 –3 1
4. RB Leipzig 2 0 1 1 1–3 –2 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik