Légiósok: „Bajner nem jelent erősítést” – mással tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 17:43
Mint arról beszámoltunk, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Korona Kielce tesztelte a napokban Bajner Bálintot. Bár a felek már elkezdtek tárgyalni, nem született megegyezés.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a klub elkezdett tárgyalni a magyar csatárral, ám az „álláspontok távolinak tűntek”. Úgy tűnik, nem tartott sokáig az egyezkedés.a klub elkezdett tárgyalni a magyar csatárral, ám az „álláspontok távolinak tűntek”. Úgy tűnik, nem tartott sokáig az egyezkedés.

„Bajner Bálint elhagyta Kielcét. Úgy éreztük, a csatár nem jelent erősítést a klub számára, így inkább egy másik támadóval ültünk le tárgyalni” – mondta Arkadiusz Bilski, a Kielce vezetőségi tagja az echodia.eu-nak.

A Nemzeti Sport Online információi szerint Bajner pénteken mindenképpen távozott volna Lengyelországból, már a repülőjegyét is megvásárolta, így csak egy kérdés marad: miért kezdtek el tárgyalni vele, ha tudták, nem jelent erősítést?

Bajner a tavasszal az angol harmadosztályból kieső Notts County labdarúgója volt, a nyáron azonban távozott a klubtól, azóta nincs csapata. Szóba került az is, hogy hazatér a Szombathelyi Haladáshoz, ám nem állapodtak meg a felek, így továbbra sem dőlt el, hol folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik