nemzetisport.hu 2015.05.15 09:47 Frissítve: 2015.05.15 10:20

Légiósok: Dzsudzsákot a Juve hozhatja közelebb az Interhez

Olaszországban ismét téma Dzsudzsák Balázs lehetséges interes szerződése. A calciomercato.it szerint a milánóiaknál azután lehet első számú célpont a Dinamo szélsője, hogy másik kiszemeltjük, Paulo Dybala a Juventushoz szerződhet.

Dzsudzsák Balázs évekre fekete-kékbe öltözhet (Fotó: archív)

A Lionel Messihez hasonlított argentin támadó, Paulo Dybala a calciomercato.it szerint egy lépésre van attól, hogy a Palermótól a Juventushoz szerződjön. Ezért az Internek másik erősítés után kell néznie támadófronton. (Valószínűleg a milánóiak amúgy sem tudnák kifizetni Dybala 40 millió eurós kivásárlási árát, szemben a Juvéval, amelynél az idei BL-szereplés vagy éppen Paul Pogba lehetséges eladása is szépen hozhat a konyhára.)

A cikk szerint az Inter figyelme az olyan jó képességű, de olcsóbb játékosok felé fordulhat, mint Dzsudzsák Balázs, aki az olaszok szerint nem hosszabbítja meg decemberben lejáró szerződését a Dinamo Moszkvánál.

Ezt a szélső hivatalosan még nem jelentette be, de a héten megjelent oroszországi sajtóhírek is arra utalnak, hogy nem lesz egyezség a felek között.

A Calciomercato megjegyzi, hogy korábban a Lazio is érdeklődött Dzsudzsák iránt, aki várhatóan a szezon végén jelenti be, hol folytatja pályafutását.

 

2020.03.26 15:37:01

Légiósok nemzetisport.hu

A Red Bull Salzburg válogatott középpályása együtt készül az úszóedzővel.

2020.03.20 09:00:49

Légiósok KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN, TOKICS MÁTÉ

Az RB Leipzig kapusa volt a Nemzeti Sport Instagramon indított videointerjú-sorozatának újabb vendége.

2020.03.09 22:31:43

Légiósok SZ. M.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.