Légiósok: Dzsudzsákot a Juve hozhatja közelebb az Interhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 09:47
null
Dzsudzsák Balázs évekre fekete-kékbe öltözhet (Fotó: archív)
Olaszországban ismét téma Dzsudzsák Balázs lehetséges interes szerződése. A calciomercato.it szerint a milánóiaknál azután lehet első számú célpont a Dinamo szélsője, hogy másik kiszemeltjük, Paulo Dybala a Juventushoz szerződhet.

A Lionel Messihez hasonlított argentin támadó, Paulo Dybala a calciomercato.it szerint egy lépésre van attól, hogy a Palermótól a Juventushoz szerződjön. Ezért az Internek másik erősítés után kell néznie támadófronton. (Valószínűleg a milánóiak amúgy sem tudnák kifizetni Dybala 40 millió eurós kivásárlási árát, szemben a Juvéval, amelynél az idei BL-szereplés vagy éppen Paul Pogba lehetséges eladása is szépen hozhat a konyhára.)

A cikk szerint az Inter figyelme az olyan jó képességű, de olcsóbb játékosok felé fordulhat, mint Dzsudzsák Balázs, aki az olaszok szerint nem hosszabbítja meg decemberben lejáró szerződését a Dinamo Moszkvánál.

Ezt a szélső hivatalosan még nem jelentette be, de a héten megjelent oroszországi sajtóhírek is arra utalnak, hogy nem lesz egyezség a felek között.

A Calciomercato megjegyzi, hogy korábban a Lazio is érdeklődött Dzsudzsák iránt, aki várhatóan a szezon végén jelenti be, hol folytatja pályafutását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik