Juve: „Pogbának a Barca lenne a legjobb választás”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 06:57
null
A korábbi brazil válogatott óva inti a középpályást attól, hogy Franciaországba szerződjön (Fotó: Reuters)
Paul Pogbáért, a Juventus játékosáért több európai sztárcsapat is érdeklődik, többek között a Real Madrid, a Manchester City és a Paris Saint-Germain is. A Lyon egykori klasszisa, Juninho Pernambucano szerint a Barcelona lenne a francia számára a tökéletes választás, a helyében nem igazolna Franciaországba.

„A helyes döntés a Barca lenne számára, ha megvásárolná őt. Andrés Iniesta teljesítménye visszaesett egy kicsit, Pogba erősítést jelenthetne a katalánok számára – mondta Juninho az RMC-nek. – A legideálisabb felállás számukra a négy-három-három. Ahhoz, hogy alkalmazkodjon a Realhoz, több időre lenne szüksége. Én a helyében a Barcát választanám, és sohasem térnék vissza Franciaországba.”

A FIFA 2014. augusztus 19-én hozott döntésében két átigazolási időszakból kizárta a spanyol klubot, tehát Pogba csak 2016-tól léphetne pályára a katalánoknál, ha megvásárolnák.

Pogba 2014-ben írt alá öt évre szóló szerződést a Juventusszal, de ez nem akadályozza meg a sajtót a jövőjét illető spekulálásokról. A távozásával kapcsolatos szóbeszédek a múlt héten felerősödtek, miután Mino Raiolát, a játékos ügynökét meglátták a Real Madrid torinói edzőközpontjában a BL elődöntőjének első mérkőzését megelőzően.

A korábbi Manchester United-játékos képviselője nem zárta ki azt a lehetőséget sem, hogy védence a Real Madridhoz kerülne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik