Inter: Dzsudzsák, Borini, Konopljanka az erősítési listán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.12. 06:54
Az olasz Tuttosport arról ír, hogy az Internazionale labdarúgócsapata mindenképpen támadót avagy támadó középpályást akar szerződtetni a következő átigazolási időszakban, mivel Walter Mazzarri vezetőedző opciói igencsak szűk skálán mozognak. A nevek között felbukkan – mondhatni, mint minden félévben – a magyar Dzsudzsák Balázsé is.

A Tuttosport szerint a milánói fekete-kékek kívánságlistájának az élén Fabio Borini áll, akit már a nyáron is megpróbáltak megszerezni a Liverpooltól. Ha Borinit nem sikerül megvásárolni, akkor viszont Kelet-Európában néz szét az Inter: a Dnipróból Jevhen Konopljanka, a Dinamo Kijevből Andrij Jarmolenko, a Sahtarból Luiz Adriano, valamint a Dinamo Moszkvából Dzsudzsák Balázs neve szerepel a listán. Konopljanka esélyeit növeli, hogy szerződése 2015 nyarán lejár, így valószínűleg nyomott áron megszerezhető.

Ha a topligákban „vadászik” az Inter, akkor jóval költségesebb futballisták jöhetnek szóba az olasz sportlap szerint: Xherdan Shaqiri (Bayern München), Carlos Bacca (Sevilla), André Ayew (Marseille) vagy Mohamed Szalah (Chelsea).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik