Huszti megszerzéséről tárgyal a Hannover

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 11:05
null
Huszti Szabolcs három év után ismét magára öltheti a Hannover mezét? (Fotó: Action Images)
A Bild.de híre szerint a német élvonalbeli Hannovernél ismét szóba került a csapat korábbi magyar középpályásának, Huszti Szabolcsnak a visszatérése. Mirko Slomka vezetőedző meg is erősítette, hogy egyeztetnek az orosz Zenittől minden bizonnyal távozó futballistával.

 

A Bundesligában legutóbb 7., Európa-liga-indulást érő helyen végzett Hannover jelentős erősítéseket tervez a nyáron. A Bild.de beszámolója szerint a japán Szakai Hiroki, a brazil Felipe és a svájci Adrian Nikci ügye már lezárult, őket megszerezte a klub, ugyanakkor a lengyel Legia Warszawa 19 éves balszélsőjét, Miochal Zyrót a jelek szerint nem tudja átigazolni, ezért ismét szóba került Huszti Szabolcs szerződtetése.

A magyar futballista 2009-ben hárommillió euróért igazolt a Hannovertől az orosz Zenithez, és azóta már felvetődött a visszatérése, de akkor nem tudtak megegyezni a felek.

A Hannover vezetőedzője, Mirko Slomka a Bild érdeklődésére elismerte, hogy valóban tárgyalnak Huszti szerződtetéséről, de ennél többet nem mondott.

Korábban kétmillió eurós kivásárlási árról szóltak a hírek, de több német oldal is azt találgatja, hogy ennél valószínűleg kevesebb összegért is meg lehet most szerezni Husztit, hiszen a Zenit vezetői már közölték, hogy nem számítanak rá, és fél év múlva amúgy is lejár a szerződése.

Az egyik német portál, a der-sechzehner.de szerint az egyetlen kérdés az, hogy a Hannover tud-e akkora fizetést ajánlani a futballistának, amely elegendő a megszerzéséhez.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik