Hannover: Katar? Kína? Az elnök szerint Huszti sok pénzt akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.13. 10:21
null
A Hannover legeredményesebb játékosaként Huszti aligha marad ajánlat nélkül (Fotó: Reuters)
A Hannover klubelnöke, Martin Kind szerint Huszti Szabolcs a klubnál senkit nem értesített arról, hogy – még a klub eheti négy hírverő mérkőzése előtt – szabadságra megy, így teljesen elfogadhatatlan a viselkedése. Kind szerint a magyar szélső olyan helyre akar igazolni karrierje utolsó éveiben, ahol sok pénzt kereshet. A helyi Neue Presse szerint egyértelmű: a szélső távozni akar, és ezért provokálja klubját.

A Neue Presse azt állítja, a Hannover vezetőségét különösen az bőszítette fel, hogy Huszti nem értesített senkit a klubtól az „önszabadságolás” előtt.

„Ez teljesen elfogadhatatlan és szembemegy a klub érdekeivel, ezért súlyos büntetéssel kell szembenéznie” – kelt ki magából hétfőn a klubelnök Martin Kind, aki amondó, Huszti egy sok pénzzel járó szerződésre játszik. A német lapok szintén ezt tartják a legvalószínűbbnek.

„Huszti tisztában van azzal, hogy pályafutása vége felé közelít. Vannak olyan országok a világon, ahol ezeket a hatalmas összegeket meg lehet keresni” – mondta az elnök a Neue Pressének. A lap a klubelnökkel folytatott beszélgetést követően úgy rakta össze a képet, Huszti szándéka egyértelműen az, hogy kiprovokáljon egy szerződésbontást, az egész történet a „futballzsoldosok kézikönyvébe” illik. A Neue Presse szerint Martin Kind Katarra vagy Kínára célzott – Huszti számára tehát a két ázsiai ország is célpont lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik