Hannover: Huszti egy utolsó nagy szerződésre hajt?

Vágólapra másolva!
2014.05.13. 08:43
null
Huszti alaposan felbőszítette munkaadóit távollétével (Fotó: Reuters)
Mint arról beszámoltunk, Huszti Szabolcs engedély nélkül távol maradt csapata, a Hannover 96 edzéséről, és szabadságra ment – várhatóan súlyos pénzbüntetést kap ezért. A találgatás persze beindult: miért „szabadságolta magát” a kitűnő szezont záró magyar szélső?

A német T-Online szerint elképzelhető, hogy a 2015 nyaráig élő szerződéssel rendelkező Huszti pályafutása utolsó nagy szerződésére hajt, és ebben az is benne van, hogy távozik Hannoverből.

„Huszti távozását nehezen emésztené meg a 96, de a mostani botrány miatt kérdésessé válhat a jövője a csapatnál” – írja a T-Online.

A Bild úgy tudja, a szélső – aki a hírek szerint húszezer eurós büntetésre számíthat – Budapesten tartózkodik. Az első számú német bulvárlapnál két elképzelést is felvázoltak: az egyik szerint (mint ahogy azt a T-Online is írja) egy nagy szerződés a cél, a másik szerint pedig Husztinak egyszerűen nem volt kedve a Hannover „haknisorozatához” (a 96 négy barátságos hírverő mérkőzéssel zárja az évet), és úgy döntött, vállalja a bírságot, de inkább elmegy szabadságra. A Kicker arról ír, hogy a Hannover eddig minden átigazolási kísérlet útjába állt, de a mostani eset után szóba kerülhet, hogy Huszti elszerződik a klubtól.

Huszti egyéni gól (10) és pontrekordját (10 gól, 9 gólpassz) is beállította a Bundesliga 2013–2014-es idényében, ezzel csapata legeredményesebb futballistájaként zárt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik