Eurofutball: még várat magára az első Nikolics-gól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.23. 22:37
Második mérkőzését sem tudta megnyerni a Legia Warszawa a lengyel labdarúgó-bajnokságban: Nikolics Nemanja csapata hazai pályán nem bírt (0–0) a Slask Wroclaw legénységével.

Nikolics Nemanja végig a pályán volt a varsói csapatban, a 84. percben nagyon közel járt a gólhoz, de a lécet találta el. Az ellenfél soraiban nem játszott sem Gosztonyi András (a kispadon ült), sem a napokban újra a csapathoz kerülő Mervó Bence (nem nevezték).Nikolics Nemanja végig a pályán volt a varsói csapatban, a 84. percben nagyon közel járt a gólhoz, de a lécet találta el. Az ellenfél soraiban nem játszott sem Gosztonyi András (a kispadon ült), sem a napokban újra a csapathoz kerülő Mervó Bence (nem nevezték).

A BL-selejtezőben már három gólnál járó Nikolics az új bajnoki idényben még nem szerzett gólt.

A Legia az első fordulóban is hazai pályán ikszelt (Jagiellonia). A Slask szintén kétpontos – a Legia előtt a Lech Poznan ellen csikart ki (szintén gól nélküli) döntetlent.

Csupán néhány perc erejéig, de bemutatkozott Vécsei Bálint a svájci bajnokságban: a Lugano magyar kölcsönjátékosa a 88. percben lépett pályára az idénynyitón, csapata pályaválasztóként 2–1-re kikapott a Luzerntől.

Ausztriában is közel volt a bajnoki debütálásához egy fiatal magyar játékos, a bécsi Rapidban pallérozódó Szántó Tamás, de csapata hiába döntötte el korán a Ried elleni szezonnyitót, ő mégsem jutott játéklehetőséghez – a kispadon maradt.

LENGYELORSZÁG, 2. FORDULÓ
Legia Warszawa–Slask Wroclaw 0–0
Jagiellonia–Ruch Chorzów 4–1

AUSZTRIA, 1. FORDULÓ
Rapid Wien–Ried 5–0
Sturm Graz–Salzburg 3–1
Rheindorf Altach–Wolfsberger AC 1–0

SVÁJC, 1. FORDULÓ
Lugano–Luzern 1–2
St. Gallen–Young Boys 0–2

SZLOVÁKIA, 2. FORDULÓ
Podbrezová–Spartak Myjava 0–0
Trencín–Senica 3–0
Zilina–Ruzomberok 3–2

BELGA SZUPERKUPA
FC Bruges–Standard Liege 2–1

OROSZ SZUPERKUPA
CSZKA Moszkva–Zenit 0–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik