Bursaspor: az elnök elárulta, ennyiért lehet vinni Dzsudzsákot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.03. 09:45
null
Dzsudzsák búcsút intene a Bursaspornak (Fotó: AFP)
Ali Ay, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Bursaspor elnöke elmondta, Tomás Necid és Dzsudzsák Balázs is eladó, tízmillió euró mindkét játékos kivásárlási ára.

Ali Ay szombaton úgy fogalmazott, semmilyen hivatalos ajánlatot nem kapott még a Bursaspor, de a klubnál számítanak rá, hogy hamarosan megkeresik őket Dzsudzsák átigazolásával kapcsolatban. Az elnök most elmondta azt is, mennyiért engednék el a szélsőt, valamint Tomás Necidet.

„Biztosan lesznek távozóink, Dzsudzsák és Necid is elhagyhat minket – mondta Ali Ay a bursaspordabugun.com-nak. – Ugyanakkor ha az ajánlat, amit kapunk, nem tesz boldoggá bennünket, elképzelhető, hogy mindkét játékos minket erősít a következő szezonban is.”

„Minden ajánlatot meghallgatunk. Neciddel kapcsolatban a Málagát hozták szóba, de nincs szó erről az ügyletről. Dzsudzsák azt mondta, távozni akar, ám erről minket még nem tájékoztatott. A két játékossal kapcsolatban vannak elvárásaink, tízmillió euróért bármelyikük megvásárolható. Ha ezt kifizeti egy másik klub, akkor elválnak az útjaink egymástól.”

Korábban arról írtak a törökök, hogy a Bursaspor hétmillió euróban szabta meg Dzsudzsák Balázs kivásárlási árát, ám úgy tűnik, annyiért nem engednék el. A magyar válogatott csapatkapitánya tavaly nyáron igazolt a zöld-fehér mezes együtteshez, amelyhez 2019 nyaráig köti a szerződése. A szezon neki és együttesének sem sikerült túl jól, értékét a transfermarkt.de 4.25 millió euróra teszi.

Dzsudzsákkal kapcsolatban egy katari érdeklődő mellett a Trabzonspor, a Schalke, a Hertha, a Hamburg, a Freiburg, a Sampdoria és a Palermo neve jelent meg a nemzetközi sajtóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik