Pénzügyi gondok Bursában? Dzsudzsáknak már fizettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.27. 11:52
null
Dzsudzsák esetében volt egy kis csúszás a fizetésben, de már minden rendben van – mondta a játékos menedzsere<br />(Fotó: habertadi.com)
A török sajtót bejárta a hír, hogy Dzsudzsák Balázs klubja, a Bursaspor anyagi nehézségekkel küzd, és többek között a magyar szélsőnek is tartozik. A Nemzeti Sport Online a játékos menedzserénél, Vörösbaranyi Józsefnél érdeklődött az üggyel kapcsolatban.

 

A maratonplatformu.org információra hivatkozva már beszámoltunk róla: az anyagi nehézségekkel küzdő Bursaspor egymillió eurós tartozást halmozott fel labdarúgóival szemben. Az írásban – más játékosok mellett – név szerint említik meg Dzsudzsák Balázst is, mint aki felé elsőként kell fizetnie a klubnak, ha el akarja kerülni a FIFA-büntetést.

Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Nemzeti Sport Online-nak arról beszélt, hogy a magyar szélsővel szemben már rendezte elmaradását a klub.

„Valóban volt kis csúszás a fizetésben, de már minden rendben van. A klub új vezetősége mindent megtett azért, hogy mielőbb megoldja a problémát, és ez meg is történt” – fogalmazott a játékosügynök.

A vezetőség igyekezeteiről árulkodik a bursaspordabugun.com híre is, amely szerint Isaac Cuencának is kifizettek már 48 ezer eurót az elmaradt jövedelméből, és tovább folytatják a tartozások kiegyenlítését.

A Bursaspor a nyáron alaposan bevásárolt – akkor került a klubhoz Dzsudzsák is –, és a napokban adták át az új stadionját, ami szintén jelentős anyagi terhet rótt a klubra. Ezek a kiadások hozzájárulhattak a pénzügyi problémák kialakulásához, de a jelek szerint a vezetőség úrrá lehet a helyzeten.

Eközben a bajnokságot rosszul kezdő, a tabellán jelenleg is csak a 11. helyen álló csapat kezdi elkapni a fonalat, legutóbbi hét tétmeccsét (három bajnokiját és négy Török Kupa-mérkőzését) kivétel nélkül megnyerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik