Anglia: nagyon gyors választ remélnek Bogdán Ádámtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 16:19
Bogdán Ádám a héten megkapta a neki felkínált új szerződés tervezetét a Bolton Wandererstől, és a keretét nyáron alaposan felfrissíteni szándékozó angol másodosztályú (Championship) labdarúgóklub gyors választ remél a magyar válogatott kapustól – írja a Bolton News.

A helyi lap szerint Neil Lennon menedzser jelentős változásokat tervez a keretben, de vannak, akiket mindenképpen szeretne megtartani: közéjük tartozik a szerződéstervezetet a héten megkapó Bogdán Ádám, Matt Mills és Darren Pratley – más játékosok viszont „nagyon vékony jégen lépdelnek”.

„Úgy vélem, jó ajánlatot kaptak, a labda most az ő térfelükön pattog. Nyilván lesz némi húzd meg, ereszd meg, de mindenképpen lépnünk kell, mert az ismétlődő hibák sokba kerülnek a klubnak, és én is unom már, hogy minden második héten ugyanazokról a gondokról kell beszélnem önöknek” – mondta újságíróknak Lennon, akit nagyon felzaklatott, hogy szombaton a 93. percben esett gól miatt kapott ki 2–1-re csapata a Norwichtól.

A szakvezető hangsúlyozta: gyors és egyértelmű választ vár az említett három játékostól, mert utánuk máris folytatná az egyezkedést a két veteránnal, Eidur Gudjohnsennel és Emile Heskeyvel – a többiekről nem is beszélve.

„Keresem a válaszokat, de nem találom őket. Nem vagyunk elég jók, változtatnunk kell, és változtatni is fogunk. Olyan játékosokra van szükségem, akik képesek kilencvenhárom, kilencvennégy és kilencvenöt percig a védekezésre összpontosítani, mert most is hiába játszottunk addig kiválóan, a végén elúszott a meccs” – folytatta a Championship 17. helyén álló klub menedzsere.

A 27 éves magyar kapusnak nyáron lejár a szerződése, és az angol sajtó a Liverpooltól a német Stuttgartig sok klubot hírbe hozott már vele. Bogdán többször is megsérült az idényben, részben emiatt csak hat bajnokin jutott szóhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik